detector.media
16.02.2016 16:45
Український кінопроект «Танк» Максима Ксьонди отримав гроші на пітчингу Берлінале
Український кінопроект «Танк» Максима Ксьонди отримав гроші на пітчингу Берлінале
15 лютого на ринку копродукції талантів (Co-Production Market - Talent Project Market) в рамках Берлінського міжнародного кінофестивалю (Берлінале) український кінопроект «Танк» режисера Максима Ксьонди отримав нагороду у розмірі 10 тис.євро.

Про це повідомляє прес-служюа кінофестивалю «Молодість».

Стрічку в жанрі драматичного трилера режисера Максима Ксьонди  виробляє компанія Noosphere Films, її продюсером є Макс Сердюк, сценаристом – Іван Тімшин. Тривалість фільму «Танк» – 90 хвилин.

«Підліток із неблагополучної сім'ї на прізвисько Малий знаходить німецький танк часів Другої світової війни. Порившись разом із дворовим товаришем в інтернеті, Малий розуміє, що його знахідка коштує близько мільйона доларів. Це шанс. Шанс вирватися з цього Богом забутого місця. Малий намагається продати танк по частинах, виходить на німця, зацікавленого в поверненні останків свого діда на батьківщину... А за такі гроші люди в його містечку - від криміналітету до продажної міліції, від вчителів у школі до алкоголіків у дворі - можуть зробити все що завгодно», - йдеться в синопсисі фільму.

На пітчинг-презентаціях Берлінале окрім фільму Максима Ксьонди було представлено 36 кінопроектів з усього світу. 

Минулого року проект фільму «Танк» став переможцем конкурсу повнометражних кінопроектів секції «Пітчинг» 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю та отримав грошовий приз у розмірі 50 тис. грн від девелоперської компанії UDP.

У листопаді «Танк» переміг у пітчингу ідей на кінофестивалі у німецькому місті Котбус.

 

Фото - кадр з фільму «Танк»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY