detector.media
16.02.2016 10:29
Екс-головред «Вестей» Ігор Гужва запустив новий інтернет-проект
Екс-головред «Вестей» Ігор Гужва запустив новий інтернет-проект
Колишній головний редактор газети «Вести», екс-керівник однойменного медіахолдингу Ігор Гужва повідомив про запуск з 16 лютого нового власного інтернет-видання strana.ua.

Про це він написав у своєму Facebook.

«Радий повідомити, що з сьогоднішнього дня стартує мій новий медіапроект. Інтернет-газета Страна.ua. Я і вся наша команда в режимі 24 години на добу робитимемо те, що ми вміємо найкраще - осмислювати найважливіші події та явища. Допомагати зрозуміти і структурувати навколишню дійсність. З нами буде просто, цікаво, зрозуміло. І там, де інші будуть мовчати, ми будемо писати і говорити. Мовою адекватних людей. З миром і розумом. Без істерики і ненависті.І ще. Важливо. Наш проект знаходиться на етапі розвитку. Тому особливо вітаються нові ідеї від нових людей», - написав Ігор Гужва.

Нове інтернет-видання strana.ua виходить виключно російською мовою і має чотири головних розділи – «Новости», «Статьи», «Лента соцсетей», «Видео». Серед останніх новин – ексклюзивна інформація від адвокатів екс-«беркутівців» - «Янукович готов дать показания по расстрелам на Майдане», яка не містить іншою точку зору на цю справу.

У розділі «Про нас» вказано, що «Страна.ua - інтернет-газета про життя простих і непростих людей в Україні і за її межами», а Ігор Гужва вказаний як головний редактор інтернет-газети.

«Ми вибираємо з усього масиву інформації ту, яка дійсно важлива. Намагаємося не тільки переказати факти, а й зрозуміти суть подій. Ми стежимо за владою, здійснюючи експертизу її діяльності. Ми цінуємо і розвиваємо журналістику високого жанру - репортажі, розслідування, історії. 24 години на добу ми працюємо на читача, щоб він нічого не пропустив, і йому ніколи не було з нами нудно», - заявляє редакція.

Нагадаємо, податківці підозрюють екс-керівника медіахолдингу «Вести» Ігоря Гужву в ухиленні від сплати податків на суму 17,8 млн грн. У ході слідства 1 липня 2015 року пану Гужві як керівнику ТОВ «Вісті мас-медіа» (компанія - колишній засновник і видавець газети «Вести») винесено повідомлення про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 212 ККУ (ухилення від сплати податків).

29 липня 2015 року стало відомо, що головний редактор газети «Вести» і керівник холдингу «Мультимедіа інвест груп» Ігор Гужва, який називав себе власником газети й холдингу, залишив медіхолдинг «Вести Украина», продавши свою частку, і звільнився з посади головного редактора газети. В офіційній заяві холдингу йдеться, що Ігор Гужва прийняв рішення припинити роботу в «Вести Украина» і продав свою частку корпоративних прав в медіахолдингу.

 

Фото – «РБК Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY