detector.media
15.02.2016 17:53
Film.ua зніматиме з Польщею фільм і серіал про прикордонників
Film.ua зніматиме з Польщею фільм і серіал про прикордонників
Film.ua Group і польська компанія АТМ Grupa підписали договір про виробництво повнометражного художнього фільму і мінісеріалу під робочою назвою The Blizzard («Заметіль»). Підписання угоди про співпрацю було анонсовано в рамках Європейського кіноринку (EFM) в Берліні (Німеччина).

Про це повідомляє сайт української кінокомпанії Film.ua з посиланням на публікацію у польському виданні Polish Film Magazine.

The Blizzard - історія про складні взаємини між українськими і польськими прикордонниками, яких обставини змушують до тісної співпраці. Дія картини розгортається зимою 2015 року на кордоні Європейського союзу і України. Героям фільму доведеться зіткнутися з новою, раніше невідомою небезпекою. Це той самий момент, коли дві нації починають писати нову загальну главу історії.

«Після позитивної реакції на серіал "Зграя" (Wataha), створений для НВО, а також його успіху в Польщі і багатьох інших європейських країнах, ми відчули, що тема далеких, «диких» кордонів Європейського Союзу і прикордонників, які змушені стикатися з драмою прийняття складних рішень, ще не вичерпана. Тому ми об'єднали зусилля з Film.ua Group для роботи над проектом під назвою The Blizzard, який буде включати повнометражний фільм і міні-серіал. Проект буде профінансований як польською, так і українською стороною», - сказав голова компанії ATM Grupa Анджей Мушинський

Варто нагадати, що дія польського телесеріалу «Зграя» (Wataha), створеного для американського кабельного каналу НВО, відбувається у Бещадах (Бескидах) – гірській місцевості на кордоні між Польщею, Словаччиною та Україною. Прем’єра серіалу відбулась восени 2014 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY