detector.media
12.02.2016 18:31
Христина Бердинських звернеться в поліцію за фактом погроз на її адресу
Христина Бердинських звернеться в поліцію за фактом погроз на її адресу
12 лютого журналістці видання «Новое время страны» Христині Бердинських прийшло смс-повідомлення, у якому їй погрожують через її публікації.

Про це сама журналістка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Про смс-повідомлення також написав сайт «Нового времени», де погрози пов’язали з матеріалом, що вийшов у журналі: «У журналі Новое время №2 від 22 січня 2016 року вийшов великий матеріал Христини Бердинських про бізнес екс-регіонала Юрія Бойка. У статті згадувалася й компанія “Київгаз”, якою керує зять глави Опозиційного блоку Сергій Горовий», - пише видання.

Згодом пані Бердинських повідомила у Facebook, що звернеться до поліції за фактом погроз: «Дякую всім за підтримку. "Дешева популярність", як колись сказав один олігарх на мою адресу, мені не потрібна. Я навіть на ток-шоу майже ніколи не ходжу, а просто пишу статті. Я не знаю, з якого боку дме вітер, з боку зятя Бойка, його конкурентів або взагалі інших людей, може це всього лише злий жарт, але вирішила про всяк випадок повідомити про погрозу. Я 8 років працюю в журналістиці, ніхто ніколи мені не погрожував. Ця ситуація не з приємних. Я інакше планувала провести цей день і вечір п'ятниці. Вечір проведу в поліції. Ще раз дякую всім за підтримку».

Фото: Facebook Христини Бердинських

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY