detector.media
12.02.2016 15:01
Нацрада проліцензувала християнський телеканал і зареєструвала дистрибутора
Нацрада проліцензувала християнський телеканал і зареєструвала дистрибутора
11 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ліцензії ТОВ «Телерадіокомпанія “Світло”», яке планує запустити супутниковий телеканал «Новый христианский», а також про реєстрацію як суб’єкта інформаційної діяльності ТОВ «Нова телевізійна група медіа продакшн».

Харківську телерадіокомпанію «Світло» представляли директор і власник Юлія Коломоєць і програмний директор Олег Тимченко. Вони розповіли, що компанія планує запустити супутниковий християнський міжконфесійний телеканал «Новый христианский». Телеканал створюється за кошти інвесторів – віруючих.

«Новый христианский» планує мовити із супутника Astra 4A цілодобово. Національного продукту в ефірі планується 20 годин на добу, у тому числі 17 годин 39 хвилин програм власного виробництва. Формат каналу – інформаційний з фільмопоказом. В ефірі планується близько 8 годин на добу інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм, близько 3 годин культурно-мистецьких, 3 години фільмопоказу, 2 години релігійних програм, близько півтори години науково-просвітницьких і півгодини дитячих.

Київська компанія «Нова телевізійна група медіа продакшн» зареєструвалася як дистрибутор телерадіопрограм. Її засновником є Ігор Давиденко, відомий на телевізійному ринку як президент групи компаній «НТВ-Україна», а генеральним директором – Євген Пилипченко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY