detector.media
12.02.2016 14:47
Канал «Еспресо» запускає програму «Репортерський клуб» Леоніда Канфера
Канал «Еспресо» запускає програму «Репортерський клуб» Леоніда Канфера
У суботу, 13 лютого, на «Еспресо» вийде нова програма «Репортерський клуб» журналіста Леоніда Канфера, повідомляє прес-служба каналу.

Проект вийде в ефірі «Еспресо» о 19.40.

У першому випуску програми - репортаж польської журналістки Б’янки Залевської, яка побувала в охопленій війною Сирії. «У першому випуску покажуть, яке воно життя на межі. Як виживають люди у Сирії. Хто повертається до рідних домівок, а хто навпаки тікає до Європи. Кореспондент Б’янка Залевська побувала у пеклі війни і побачила на власні очі все, що відбувається», - анонсує телеканал.

За словами автора програми Леоніда Канфера, «Репортерський клуб» є унікальним проектом для українського телебачення. «У "Репортерському клубі" покажуть спецрепортаж на межі документального кіно. У кадрі репортери максимально активні, будуть ділитися своїми відчуттями і враженнями, доносити до глядача все те, що бачать і чують. До розмови долучаться журналісти, репортери та експерти», - зазначив він.

Журналіст Леонід Канфер відомий циклом програм «Репортерські історії» на російському телеканалі «Рен ТВ». Був спецкором НТВ, «ТВ-6», «ТВЦ» в Мінську (Білорусь). Був також кореспондентом німецької телекомпанії ZDF, генеральним продюсером 9-го каналу в Ізраїлі.

Нагадаємо, 27 липня 2014 року польська журналістка Б'янка Залевська, яка співпрацює з «Еспресо. TV», отримала тяжкі травми у зоні проведення АТО на Донбасі, серед яких вогнепальне поранення та перелом хребта. З Польщі вона готувала сюжети для телеканалу «Еспресо», а також заявляла, що планує повернутися працювати в Україну. Президент України Петро Порошенко нагородив Б'янку Залевську орденом княгині Ольги III ступеня.

 

Фото - «Еспресо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY