detector.media
11.02.2016 16:53
Канал «Україна» оголосив дату старту скріптед-реаліті «Агенти справедливості»
Канал «Україна» оголосив дату старту скріптед-реаліті «Агенти справедливості»
У вівторок, 16 лютого, на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра першої серії скріптед-реаліті «Агенти справедливості».

Програма вийде в ефірі о 17.00, повідомляє прес-служба телеканалу.

Телеканал називає «Агенти справедливості» незалежним журналістським розслідуванням реальних злочинів в форматі скріптед-реаліті. Кожна серія проекту є окремою детективною історією. Злочин розслідують журналіст Євген Михайлюк (актор Денис Гранчак) і приватний детектив Наталія Дзюбенко (актриса Лариса Пономаренко).

«Мій герой, перш за все, хоче допомогти людям досягти справедливості. Він не може спокійно спостерігати за беззаконням, тому сміливо кидається на допомогу навіть в найзаплутаніших ситуаціях. За сюжетом мій персонаж працює в парі з приватним детективному Наталею Дзюбенко. Разом ми намагаємося зробити цей світ кращим, допомогти тим, хто опинився у важкій ситуації. Наші герої хочуть, щоб правда взяла гору, але без бажання помсти - а тільки завдяки істині і справедливості», - розповів актор Денис Гранчак.

Під час розслідувань Наталія і Євген вдаються до допомоги експертів: криміналіста, фізіогноміста, психолога та інших професіоналів.

«Моя героїня - колишній слідчий прокуратури. Розчарувавшись в системі, вона разом з журналістом Євгеном Михайлюком займається приватними розслідуваннями. Її досвід і професійні знання допомагають встановити істину», - сказала актриса Лариса Пономаренко.

Виробляє проект продакшн-студія «ТелеПро». Формат скріптед-реаліті - власний, розроблений каналом і продакшном. Керівник проекту - Олена Зерняк. Режисер-постановник - Антоніна Горіна. Оператор-постановник - Олександр Варламов. Виконавчий продюсер - Наталія Мельник. Креативний продюсер каналу - Олена Канішевська.

 

Фото - «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY