detector.media
11.06.2002 10:42
Європейський Інститут засобів масової інформації запрошує до участі в конференції транскордонних медіа
Фахівці в сфері мас-медіа , журналісти та академічні дослідники з країн колишнього Радянського Союзу, Західної та Центральної Європи запрошуються до участі в майбутньої конференції щодо ролі іноземних медіа в регіоні, повідомляє Європейський Інститут ЗМІ.

Конференція організована Європейським Інститутом Засобів Масової Інформації спільно з Асоціацією Незалежних Мовників України та українським представництвом Фонду Конрада Аденауера.

Конференція має відбутися 17-18-го червня в Києві, Україна. Захід фінансований Європейською комісією.

Конференція відкриє відомий грузинський філософ і соціологом Гія Нодія. Після цього пройде групове обговорення, присвячене ролі транскордонних медіа в регіоні.

Перше обговорення стосуватиметься транскордонного телебачення, його впливу на громадськість, політику, ринки СНД.

Друга дискусія сфокусується на друкованих засобах масової інформації.

Третя – досліджуватиме те, як транскордонні медіа можуть впливати на політичні конфлікти і який внесок вони, власне, можуть зробити для зміцнення Європейських та транснаціональних особливостей.

Четверте обговорення присвячуватиметься Інтернет-виданням - як нові медіа можуть подолати державні кордони і політичні перепони за допомогою нових комунікативних технологій.

Конференція закінчиться 18-го червня дослідженням того, як медіа і громадська сфера СНД можуть розвинутися у майбутньому.

Контакти для додаткової інформації –

Світлана Селютіна, eim@kiev.carrier.ua,

телефон 228 3392
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY