detector.media
09.02.2016 19:17
«Квартал 95» почав знімати для ICTV комедійний серіал «Пацики»
«Квартал 95» почав знімати для ICTV комедійний серіал «Пацики»
Телеканал ICTV і студія «Квартал 95» почали виробництво комедійного серіалу «Пацики», заснованого на «майже реальній історії» з життя запорізької гумористичної команди «Заинька». Про це повідомляє прес-служба каналу.

Вперше про плани зйомок 12-серійного комедійного серіалу «Пацики» про провінціалів, які підкорюють столицю, оголосив керівник студії «Квартал-95» Сергій Шефір у вересні 2015 року під час медіафоруму Kiev Media Week. На той момент серіал перебував на стадії предпродакшну. У жовтні стало відомо, що цей серіал студія вироблятиме на замовлення каналу ICTV, хоча з 2012 року всі проекти виробництва студії «Квартал 95» виходили на каналі «1+1», а до того – на «Інтері».

Серіал «Пацики» заснований «майже на реальних подіях» і розповідає про підкорення столиці шістьма «пациками» із Запоріжжя – учасниками комедійної «банди» «Заинька», яка вже завоювала YouTube і змагається в «Лізі сміху» – чемпіонаті України з гумору, який проводить студія «Квартал 95» і транслює канал «1+1». Ролі «пациків» грають члени команди «Заинька» Андрій Зрожевський, Руслан Ханумак, Андрій Коляда, Дмитро Коваль, Віктор Іваницький, Віталій Гончаренко.

«Пацики» налічуватимуть 12 серій хронометражем 40-45 хвилин. Режисер серіалу – Денис Тарасов, автори сценарію – Влад Байдун, Руслан Ханумак, Ельдар Кабіров, продюсери – Олександр Богуцький (директор-президент каналу ICTV) і Борис Шефір (продюсер студії «Квартал-95»).

Фото надане прес-службою ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY