detector.media
09.02.2016 18:03
Digimedia пропонує україномовним сайтам разом продавати рекламу в пакеті «Патріотичний»
Digimedia пропонує україномовним сайтам разом продавати рекламу в пакеті «Патріотичний»
У лютому український сейлз-хауз Digimedia ініціював кампанію із підтримки україномовних сайтів та їх аудиторії, створивши пакет «Патріотичний». Digimedia пропонує україномовним сайтам приєднатися до ініціативи.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Сейлз-хауз Digimedia повідомив клієнтів і партнерів про нову можливість пакетного рекламного розміщення за україномовною аудиторією. У новий пакет «Патріотичний» увійшли сайти з українською версією та виділеною українською аудиторією. На сьогодні до ініціативи приєдналися українські версії сайтів nv.ua/ukr.html, tochka.net/ua, i.ua, ukr.obozrevatel.com, depo.ua, champion.com.ua, istpravda.com.ua, life.pravda.com.ua, tabloid.pravda.com.ua, ukrinform.ua. Таким чином, загальне охоплення українського сегмента становить близько 20%.

Digimedia зазначає, що спеціалізується на простих і ефективних рішеннях, грунтуючись на клієнтських запитах. Будучи соціально-відповідальною компанією, сейлз-хауз вирішив створити продукт на підтримку україномовних ресурсів, а отже і укранської мови в інтернеті.

«За останні півроку намітився чіткий тренд "українізації" українських онлайн-ЗМІ. Україномовні версії своїх сайтів зробили або розширили відразу кілька основних ресурсів. Одночасно, не вщухає дискусія про те, що російська мова витісняє українську в засобах масової інформації. З іншого боку, останнім часом на ринок виходить багато нових "патріотично орієнтованих" продуктів. Ми вирішили запропонувати ринку рекламне рішення, яке дозволить рекламодавцеві не тільки знайти свого покупця, але і цілеспрямовано підтримати українську мову в інтернеті», - сказала директор сейлз-хаузу Digimedia Ольга Удодова.

Сейлз-хауз запрошує україномовні сайти приєднатися до ініціативи і увійти в пакет «Патріотичний». Контакти для заявок: info@digimedia.com.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY