detector.media
09.02.2016 13:45
«Інтер» починає показ власного серіалу «Запитайте у осені»
«Інтер» починає показ власного серіалу «Запитайте у осені»
15 лютого на телеканалі «Інтер» стартує прем'єра 60-серійної мелодрами власного виробництва «Запитайте у осені». В основі сюжету - історія талановитої дівчини Мілочки, якій доводиться зіткнутися з безліччю труднощів на шляху до своєї мрії.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Серіал вийде в ефірі о 21.00.

Зйомки мелодрами почалися восени 2015 року, над проектом працювали режисери Олег Масленников та Аліна Чеботарьова. «Головна героїня нашого серіалу - людина творча, дуже чиста і відкрита світу. Їй доводиться зіткнутися з жорстокою реальністю - підлістю, зрадництвом, плагіатом. Але Мілочка знаходить в собі мужність подолати всі перешкоди, не втративши віри в людей. Сподіваюся, наша героїня сподобається глядачам, і її вчинки стануть для когось прикладом, допоможуть в непростих ситуаціях», - сказав Олег Масленников.

Головну роль у серіалі виконала молода актриса Вікторія Агалакова. Також в картині знялися відомі актори Ада Роговцева, Станіслав Боклан, Олексій Зубков, Лілія Ребрик, Іван Соловйов, Інна Мірошниченко, Олеся Власова, Ольга Лук'яненко (Атанасова), Валентин Томусяк і багато інших.

Ада Роговцева виконала роль відомої співачки Оксани Тимофіївна, яка стала наставницею головної героїні. «Це щастя, коли в моєму віці пропонують таку роль з цікавим характером, з незвичайною долею, з добре виписаної драматургією. До речі, в молодості я теж співала, як і моя героїня», - сказала видатна українська акторка.

Сценаристи стрічки - Анна Гаршина, Олена Косенко, Інга Боярська. Виконавчий продюсер проекту - Максим Чудаковський, креативний продюсер - Дмитро Томашпольський.

Саундтреки до серіалу записала українська співачка Міла Нітіч.

Зйомки серіалу проходили в Києві, а також у Київській та Житомирській областях. Основну частину сцен знімали в павільйонах, де спеціально для серіалу були побудовані декорації - інтер'єри будинків, квартир і офісів головних героїв. Всього було створено понад два десятки різних локацій.

Серіал «Запитайте у осені» виходитиме на телеканалі «Інтер» з понеділка по четвер о 21.00.

 

Фото - «Інтер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY