detector.media
09.02.2016 12:12
Канал «1+1» знімає новий документальний фільм про Чорнобиль
Канал «1+1» знімає новий документальний фільм про Чорнобиль
Телеканал «1+1» розпочав роботу над документальним фільмом, присвяченим 30-й річниці Чорнобильської трагедії.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Над фільмом працює команда Управління журналістських проектів телеканалу «1+1». Автор проекту - ведуча та журналіст Світлана Усенко, до переліку робіт якої належать такі документальні стрічки як «Таємниці генія Шевченко» та «Секрети Бандери».

Фільм включатиме документальні зйомки, а також художню реконструкцію подій, і розповідає історії безпосередніх учасників трагедії та їх близьких. Зйомки стрічки розпочалися у Чорнобильській зоні та місті Прип’ять, де знімальна група спілкується з місцевими мешканцями та збирає матеріали, що ляжуть в основу кінокартини.

«Цим фільмом ми хочемо не лише вшанувати пам'ять загиблих внаслідок Чорнобильської трагедії, а й показати те, що довгі роки було сховано від очей суспільства. Ми розкажемо правду та покажемо ту сторону подій, про яку не прийнято говорити», - сказала автор стрічки Світлана Усенко.

У якості саундтреку до фільму будуть використані композиції українського гурту Onuka, що увійшли до міні-альбому Vidlik, темою якого є Чорнобильська катастрофа. Презентація міні-альбому відбулась 8 лютого.

Прем’єра документального фільму відбудеться 26 квітня на телеканалі «1+1».

 

Фото - «1+1».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY