detector.media
03.02.2016 17:48
Телеканал «ВОЛЯ CINE+ HIT HD» представляє прем'єру популярного серіалу ВВС «Кличте акушерку» українською мовою і в HD-форматі
Телеканал «ВОЛЯ CINE+ HIT HD» представляє прем'єру популярного серіалу ВВС «Кличте акушерку» українською мовою і в HD-форматі
У п'ятницю, 5 лютого 2016 року, о 21:00 на телеканалі «ВОЛЯ CINE+ HIT HD» відбудеться прем'єра серіалу про лондонських акушерок 50-х років − «Кличте акушерку», створеного британською корпорацією ВВС й озвученого українською мовою на замовлення «ВОЛЯ CINE+».

Після прем'єри першого сезону в 2012 році серіал завоював жіночі серця в усьому світі. Представляючи його українським глядачам, телеканал «ВОЛЯ CINE+ HIT» підтримує традицію показу найкращого контенту від кіностудій зі світовим ім'ям в HD-форматі.

Серіал «Кличте акушерку» транслюватиметься на телеканалі «ВОЛЯ CINE+ HIT HD» щотижня по п'ятницях о 21:00 з повтором щонеділі о 17:00.

Це вже другий серіал корпорації ВВС, який вийде на телеканалі «ВОЛЯ CINE+ HIT». Початок преміальній лінійці поклав серіал 2015 року «Агенти розвідок» (The Game).

Насолоджуватися переглядом преміального контенту від корпорації ВВС абоненти компанії ВОЛЯ зможуть протягом цього року щоп'ятниці о 21:00.

Про серіал «Кличте акушерку» (Call the Midwife)

У 50-х роках минулого століття акушерка Дженніфер Лі прибула в найбідніший район Лондона, оселилася в монастирі Ноннатус і разом із монахинями взялася вирішувати медичні проблеми Іст-Енду. У буднях із життя акушерок, пацієнток та їхніх сімей були не тільки трагічні, драматичні й інколи шокуючі моменти, а й комедійні.

Мемуари Дженніфер Ворф, які було покладено в основу серіалу, стали бестселером ще до появи їх телевізійної версії. Тільки у Великобританії продано більше мільйона екземплярів цієї книги.

У ролях: Ванесса Редгрейв, Хелен Джордж, Дженні Агаттер.

Нагороди

2012 − Британської академії за досягнення в галузі телебачення, а також TV Choice Awards як «Найкраща нова драма».

2015 − TV Choice Awards як «Найкраща сімейна драма».

Довідка

ВОЛЯ є загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером, що надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD й інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення й послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів. ВОЛЯ визнана найкращим провайдером цифрових розваг року за версією Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року 2015».

Прес-центр компанії «Воля»

Кадр з фільму надано прес-центром компанії «Воля»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY