detector.media
23.10.2015 18:36
М1 запускає хіт-парад із зірковими ведучими та повертає в ефір Вікторію Батуі
М1 запускає хіт-парад із зірковими ведучими та повертає в ефір Вікторію Батуі

Телеканал М1 у рамках підготовки до церемонії власної музичної нагороди M1 Music Awards запускає хіт-парад M1 Music Awards Chart і новини M1 Music Awards News з ведучою Вікторією Батуі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

M1 Music Awards News - це новини про те, як проходить підготовка до церемонії. Програма виходитиме в ефір починаючи з 23 жовтня щоп'ятниці о 19:00. «Ведуча Вікторія Батуі зазирне разом з вами за лаштунки церемонії та на всі бекстейджі, де твориться нова історія української популярної музики - зйомки промо-роликів, інтерв'ю артистів, секретні плани сцени та постановка шоу», - анонсує канал.

 

Також починаючи з 23 жовтня о 21:00 на каналі M1 виходитиме новий хіт-парад M1 Music Awards Chart. «Перегони за головну нагороду - статуетку M1 Music Awards - в реальному часі, а також зіркові ведучі майбутньої церемонії - в щотижневому рейтингу M1 Music Awards Chart. Головною родзинкою хіт-параду стануть зіркові ведучі. Monatik, Макс Барских, Оля Полякова та багато інших стануть обличчями M1 Music Awards Chart», - повідомляє прес-служба

 

Обидва проекти виходитимуть в ефір з 23 жовтня по 26 листопада щоп'ятниці.

 

Нагадаємо, що в серпні телеканал М1 оголосив про створення власної музичної премії M1 Music Awards. Нею відзначатимуть досягнення в музичній індустрії України. Переможців обиратимуть у 10 номінаціях, зокрема «Співак року», «Співачка року», «Гурт року», «Дует року», «Дебют року» та «Кліп року». Церемонія народження відбудеться 26 листопада в Палаці спорту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY