detector.media
23.10.2015 10:14
23 жовтня ̶ показ стрічки «Мийники автомобілів» Володимира Тихого та зустріч із творчою групою
23 жовтня  ̶  показ стрічки «Мийники автомобілів» Володимира Тихого та зустріч із творчою групою

23 жовтня о 19:30 у кінотеатрі українського фільму «Ліра» відбудеться показ стрічки «Мийники автомобілів» Володимира Тихого та зустріч із творчою групою. Про це повідомляється на сторінці кінотеатру у Facebook.

 

У фільмі подано «кілька замальовок із життя мийників автомобілів, їхні нехитрі розваги - гамбургери, поліетилен, наповнений фантастичною сумішшю, «трава», пиво, музика; їхні сутички - звичайна боротьба за місцем під сонцем».

 

Володимир Тихий навчався режисури на кінофакультеті Київського державного інституту театрального мистецтва імені І.К. Карпенка-Карого в майстерні Михайла Іллєнка. У 1990-х зняв кілька короткометражних фільмів, найуспішніший з яких - «Русалонька» - побував на більш ніж вісімдесяти міжнародних кінофестивалях.

 

Ініціатор, режисер та співпродюсер кіноальманахів «Мудаки. Арабески» та «Україно, goodbye!», присвячених соціально-культурним, політичним і ментальним причинам, що деморалізують громадян України та мотивують до еміграції. Креативний продюсер та режисер документального альманаху «Відкритий доступ» (2013), що є своєрідною хронікою становлення громадянського суспільства в Україні.

 

У 2013 році закінчив роботу над другим повнометражним ігровим кінофільмом «Зелена кофта», світова прем'єра якого відбулася на міжнародному кінофестивалі у Сан-Себастьяні, до конкурсної програми якого цей фільм було відібрано.

 

Володимир Тихий створює документальний детектив «Бранці», що є розслідуванням розстрілу учасників Революції гідності. Він сам виносив поранених та вбитих з вулиці Інститутської.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY