detector.media
21.10.2015 09:39
«Воля» почне показ державного каналу іномовлення UATV в усіх своїх цифрових мережах
«Воля» почне показ державного каналу іномовлення UATV в усіх своїх цифрових мережах

Провайдер кабельного та інтерактивного телебачення «Воля» починає ретранслювати у всіх своїх цифрових мережах державний міжнародний телеканал UATV, який стартував 1 жовтня в супутниковому ефірі замість державного каналу іномовлення УТР. Про це повідомила прес-служба компанії «Воля».

 

Попередник UATV - УТР - і раніше був присутній у мережах «Волі», але лише в трьох містах - Києві, Українці та Обухові. Зараз UATV доступний у Києві в усіх пакетах цифрового телебачення, починаючи з «Легкого» (найдешевший пакет), а в Обухові та Українці - починаючи зі «Стартового» (другий за ціною пакет). Також канал доступний у пакетах інтерактивного ТБ «Воля Smart HD».

 

Із 2 листопада UATV буде доступний абонентам «Волі» у Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Києві, Львові, Новомосковську, Обухові, Полтаві, Рівному, Солоницівці, Сумах, Тернополі, Українці, Харкові, Херсоні, Хмельницькому та Черкасах у всіх цифрових пакетах починаючи зі «Стартового» (другого за ціною після «Базового» або «Легкого» пакетів) Його також можуть і далі дивитися передплатники інтерактивного телебачення «Воля Smart HD».

 

«Додавання в пакети "Волі" телеканалу UATV - це хороша можливість для нас, створюючи додаткову цінність для абонента, одночасно сприяти посиленню іміджу нашої держави як усередині її кордонів, так і за їх межами. Адже не добре, коли люди по всьому світі, включаючи українську діаспору, дізнаються про події в Україні з чужих і неофіційних інформаційних джерел», - зазначив президент компанії «Воля» Сергій Бойко.

 

Нагадаємо, що телеканал UATV розраховано насамперед на зарубіжну аудиторію, він мовить з трьох супутників українською, російською та англійською мовами. Сітку телеканалу побудовано з урахуванням часових поясів таким чином, щоб у різний час охопити різні мовні аудиторії й дати їм уявлення про події в Україні. Протягом доби на каналі виходить 17 випусків новин «Пульс», із них 6 - англійською, 6 - російською і 5 українською мовою. Передбачено також кілька годинних блоків англійською і російською мовами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY