detector.media
16.10.2015 14:18
25 жовтня-1 листопада – «Майстерня Талантів» від «Film.ua Факультет» в рамках КМКФ «Молодість»
25 жовтня-1 листопада – «Майстерня Талантів» від «Film.ua Факультет» в рамках КМКФ «Молодість»

З 25 жовтня по 1 листопада в рамках КМКФ «Молодість» буде працювати освітня платформа «Майстерня Талантів», на якій «Film.ua Факультет» представить ряд майстер-класів від практикуючих експертів у сфері теле- та кіновиробництва.

 

Спеціальним гостем програми стане досвідчений експерт в області написання і розробки сценаріїв, скрипт-доктор, на рахунку якої робота з найбільшими польськими студіями - Alvernia Studios, Platige Image, а також з незалежними продюсерами, режисерами і сценаристами Моніка Франчак (Monica Franczak).

 

Лінійка майстер-класів «Film.ua Факультет» буде включати 5 майстер-класів:

 

- 26 жовтня о 16.00 - майстер-клас PR та маркетинг директора FILM.UA Group Поліни Толмачової на тему «Просування фільму. Промо кампанії і їх види. Трейлери та PR ».

- 29 жовтня о 16.00 - майстер-клас заступника керівника юридичного департаменту Film.ua Group Тетяни Бобик на тему «Авторське право в кіно. Розмова з юристом кіностудії ».

- 29 жовтня о 17.30 - майстер-клас польського скрипт-доктора і консультанта Моніки Франчак на тему «Поради сценаристам і продюсерам. Як представити проект на пітчингу. Як представити вашу ідею кристально чисто».

-1 листопада о 13.00 - майстер-клас провідного VFX продюсера компанії POSTMODERN Ігоря Климовського на тему «Нові технології візуальних ефектів. Можливості 21-го століття».

-1 листопада о 14.30 - майстер-клас директора POSTMODERN Digital Єгора Борщевського на тему «Бюджетування візуальних ефектів і комп'ютерної графіки. Продюсер і VFX-супервайзер - економічний діалог».

 

Програма «Майстерня Талантів» проходитиме з 25 жовтня по 1 листопада в Будинку освіти і культури «Майстер-клас» за адресою: Київ, вул.Лаврська, 16 А., ауд 114.

 

Після закінчення фестивалю «Film.ua Факультет» продовжить роботу в звичайному режимі. Майстер-класи та короткі курси проходитимуть на кіностудії Film.ua (Київ, вул. М. Закревського, 22).

 

Вхід на майстер-класи вільний, за попередньою реєстрацією.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY