detector.media
15.10.2015 09:20
На Film.ua закінчились зйомки нової кримінальної мелодрами Оксани Байрак
На Film.ua закінчились зйомки нової кримінальної мелодрами Оксани Байрак

Кінорежисер Оксана Байрак та компанія Film.ua закінчили зйомки 4-серійної кримінальної мелодрами «Щоб побачити веселку». Про це повідомляє сайт Film.ua.

 

Зйомки проходили в Києві і Київській області з вересня по жовтень. Головні ролі у фільмі виконали: Олена Радевич, Іван Колесников, Володимир Єпіфанцев, Сергій Воробйов, Марина Анисович, Римма Зюбіна, Михайло Дорожкін, Дмитро Тубольцев, Олександр Іванов та Рінат Хайруллін.

 

Головна героїня серіалу - 25-річна Віра, яка виросла в сім'ї міністра обласного уряду, отримала гарну освіту і готується до кар'єри лікаря-кардіолога. Але в житті у неї немає справжнього кохання. Зустріч з розумним і привабливим Ігорем змінює життя дівчини. І хоча батько Віри далеко не в захваті від її вибору, адже майор карного розшуку - не зовсім той чоловік, якого б йому хотілося бачити поряд з дочкою, він приймає її вибір. Незабаром Віру знаходить Антон - її шкільне кохання. Вона розуміє, що любов до Антона жива, і відмовляється вийти заміж за Ігоря. Проте дівчина не здогадується, в яких справах замішаний її шкільний друг. Незабаром колишній наречений повідомляє Вірі, що Антон - злочинець, і він замішаний у пограбуванні і вбивстві...

 

Прем'єра фільму Оксани Байрак запланована на 2016 рік.

 

Нагадаємо, новий чотирисерійний фільм Оксани Байрак - один з 10 серіалів, які цієї осені виробляє Film.ua, про що повідомив на скринінгу нових серіалів від учасників ініціативної групи «#Кінокраїна» генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський.

 

«Детектор медіа»

Фото - Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY