detector.media
13.10.2015 12:39
Медіагрупа «Інтер» вирішила не висувати свої проекти в розважальних номінаціях «Телетріумфу»
Медіагрупа «Інтер» вирішила не висувати свої проекти в розважальних номінаціях «Телетріумфу»

Телеканал «Інтер» та інші канали Inter Media Group вирішили не висувати цього року свої розважальні проекти на участь у телевізійній премії «Телетріумф». Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

 

У медіагрупі пояснюють це суспільно-політичною ситуацією в країні. «Позиція телеканалу "Інтер" як головного каналу: поки в Україні не настали мир і стабільність, вважаємо несвоєчасним висувати для участі в конкурсі програми розважального жанру, - сказала керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна. - Безумовно, наші партнери і продакшн-студії, які виробляють програми для "Інтера", можуть самостійно висувати свої проекти - це їхнє право».

 

Нині в пріоритеті Inter Media Group - створення соціально значущих проектів і програм, які привертають увагу суспільства до наявних проблем, виховують у телеглядачів розуміння і прийняття різних точок зору, повагу до своєї історії та людей, які цю історію творили. «Ми хочемо, щоб українці вчилися слухати і чути один одного, співпереживати і могли об'єднуватися разом для спільних справ, вирішення важливих завдань», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Телеканал «Інтер» висунув на участь у «Телетріумфі» такі проекти власного виробництва:

1. Номінація «Суспільно-соціальне ток-шоу» - проект «Стосується кожного».

2. Номінація «Новий український формат телевізійної програми» - проект «Щастя з пробірки».

3. Номінація «Ефірне промо/промокампанія» - промокампанія «Інтер Суперкубка України» під назвою «Досить нас розділяти! Ми з тобою однієї гри!».

4. Номінація «Музична програма/фільм» - концерт «Перемога. Одна на всіх »до 9 травня 2015 року.

 

Нагадаємо, прийом робіт на «Телетріумф» розпочався 21 вересня і завершився 11 жовтня. Цього року церемонія «Телетріумфу» об'єднає в собі одразу два роки - 2014 і 2015. 38 номінації розділені на гільдії теле- та кіновиробництва. Також окремо виділено 5 номінацій у регіональну гільдію, в яку можуть подавати роботи представники регіональних тв-каналів. Трансляція церемонії нагородження буде проходити на телеканалі СТБ. Дату церемонії організатори поки не повідомляють.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY