detector.media
12.10.2015 14:35
16-17 жовтня - хакатон фестивалю «Молодість»

Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» змінив стиль візуалізації і змінює стиль подачі себе. Фестиваль хоче представити це в новій формі медійного проекту, який буде висвітлювати не тільки діяльність фестивалю, але й стане повноцінним ресурсом про кіноіндустрію з особливим акцентом на українське кіно.

 

Фестиваль запрошує всіх охочих приєднатися до процесу створення проекту у формі хакатону - можливості за 24 години отримати максимум якісних напрацювань, реалістичних ідей і сучасних моделей.

 

«Хакатон стане повноцінним майданчиком для розвитку власного медійного стартапу у співпраці з "Молодістю". Він допоможе оцінити свої сили і конкурентність, отримати консультації від фахівців медіа-ринку та перевірити себе на міцність. "Молодість" надає підтримку у вигляді фінансування проекту у розмірі 25000 грн і власні майданчики для початкової реалізації, а учасники - можливість створення та розвитку власного проекту. Брак якісного контенту в нових, прийнятних для сучасного світу діджитал-формах на цю тематику власне і спонукав нас до проведення цього хакатону», - повідомляє прес-служба фестивалю.

 

«Молодість» не обмежує учасників у їхньому виборі, шукає нові форми комунікації та взаємодії як з глядачем, так і з читачем.

 

Для всіх охочих узяти участь у хакатоні обов'язковою умовою є наявність заздалегідь сформованої команди з профільних фахівців (пріоритетні напрямки: дизайнери, креативники, IT-спеціалісти, копірайтери, журналісти, кінокритики, маркетологи, а також певних напрацювань за тематикою хакатону, оскільки журі по закінченні буде оцінювати не тільки концепцію проекту, а й готові прототипи.

 

Докладніше з регламентом проведення хакатону можна ознайомитися тут.

 

Щоб узяти участь, необхідно заповнити реєстраційну форму.

 

Дати проведення: 16-17 жовтня.

 

Місце проведення: Film.ua, Закревського 22.

 

Участь у хакатоні - безкоштовна.

 

Таймінг заходу:

 

16 жовтня:

15.00 - збір учасників, реєстрація;

16.00 - вступне слово, інструктаж;

16.30 - початок роботи над проектами;

22.00 - проміжні підсумки, індивідуальна консультація команд.

 

17 жовтня:

10.00 - друга індивідуальна консультація

15.00 - презентація проектів

16.00 - нагородження

16.20 - закриття

 

Призи:

1 місце - можливість реалізації проекту на базі медіа-майданчиків «Молодості» (Facebook, сайт), акредитації на фестиваль, грошовий приз у розмірі 25 тис грн. на розвиток проекту;

 

2 місце - акредитації на фестиваль, сувенірна продукція;

 

3 місце - сувенірна продукція.

 

На території місця проведення необхідно перебувати 24 години. Учасники забезпечуються харчуванням, обладнаними місцями для роботи, високошвидкісним доступом в інтернет.

 

Усі питання - за адресою molodist.info@gmail.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY