detector.media
09.10.2015 19:22
13 жовтня – «Film.ua Факультет» відкриває навчальний рік Skill Bill майстер-класом Віктора Мірського
13 жовтня – «Film.ua Факультет» відкриває навчальний рік Skill Bill майстер-класом Віктора Мірського

«Film.ua Факультет» кінокомпанії Film.ua оголосив старт і програму заходів курсу Skill Bill на 2015-2016 навчальний рік. Програма Skill Bill 2015/2016 поєднує в собі короткі курси та майстер-класи Skill Bill Pro, а також лінійку майстер-класів Skill Bill Start.

 

Відмінною рисою та головною особливістю курсу Skill Bill є те, що всі без винятку викладачі курсу наразі активно працюють в індустрії телебачення, кіно та медіа, тому їх досвід і практичні поради можна застосувати на практиці просто зараз. Перший рік роботи «Film.ua Факультет» показав високий інтерес до майстер-класів Skill Bill, тому, грунтуючись на відгуках слухачів, організатори сформували програму, яка дозволить розкрити актуальні теми, використовуючи особистий досвід практикуючих професіоналів.

 

Планується, що майстер-класи Skill Bill Start проходитимуть 1-2 рази на місяць по вівторках з 19.00 до 21.00. Майстер-класи програми Skill Bill Start лишаються безкоштовними, а для відвідування досить попередньої реєстрації.

 

Skill Bill Pro проходитиме кілька разів на місяць. Лінійка об'єднає майстер-класи по четвергах і короткі курси, тривалістю 2-3 дні, заняття на яких заплановані у вечірній час. Кожен курс містить як теоретичні викладки, так і практичні завдання. Протягом занять учасники зможуть отримати відповіді на запитання по темі курсу, а також на практиці перевірити актуальність рекомендацій експертів. Майстер-класи будуть давати як іноземні експерти, так і українські професіонали з міжнародним досвідом і гучними успішними проектами. Реєстрація потрібна на кожен курс окремо. Умови та вартість участі організатори анонсують додатково.

 

Навчальні курси Skill Bill Start і Skill Bill Pro покриють всі основні етапи розробки, створення, адаптації, дистрибуції та доставки контенту. Окремі блоки будуть присвячені операторській майстерності, режисурі, розробці сценаріїв, продюсуванню, роботі телеканалів та дистрибуції. Цього року ми також плануємо приділити особливу увагу тенденціям на ринку digital.

 

Програма Skill Bill стартує 13 жовтня і перший блок майстер-класів присвячений продюсуванню. Новий навчальний рік відкриє майстер-клас Віктора Мірського, генерального продюсера Film.ua Group на тему «Робота продюсера - інтуїція чи точний розрахунок».

 

Майстер-клас проходитиме у форматі сесії питань та відповідей, але обов'язково будуть обговорюватись наступні питання:

-Де взяти гроші на проект?

-Як розмовляти з телеканалами?

-Чи допоможе нам Захід?

-Чи можлива копродукція з кимось крім Росії?

 

Коротка інформація про експерта: Віктор Мірський. Освіта - юридичний факультет КНУ ім. Шевченко. З 2006-го по теперішній час - генеральний продюсер Film.ua Group, найбільшої в Східній Європі вертикально інтегрованої групи компаній у сфері кіно-і телепродакшна. 2001-2005рр. - Керівник відділу закупівель телеканалу «Інтер». З 1997 року по сьогоднішній день - партнер адвокатської контори «Коннов і Созановський».

 

Фільмографія Віктора Мірського налічує більше 70 фільмів, багато з яких не тільки стали лідерами телевізійних ефірів, а й отримали визнання міжнародних експертів.

 

У 2015 році відбулися або очікуються прем'єри наступних серіалів: про Регіну Збарську «Червона Королева»; «Гречанка»; «Червоні браслети» (адаптація); «Пограбування по-жіночому»; «Поділися щастям своїм».

 

Зараз у виробництві під керівництвом Віктора Мірського більше п'яти проектів.

 

Майстер-клас безкоштовний! Попередня реєстрація обов'язкова. Новини - на www.faculty.film.ua, Facebook.

 

Майстер-клас відбудеться 13 жовтня з 19.00 до 21.00, за адресою: Київ, вул. М. Закревського, 22, кіностудія FILM.UA, вхід №2.

 

З додаткових питань треба звертатися за тел..: +380 44 459 4610, faculty@film.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY