detector.media
08.10.2015 12:36
Телеканал ZIK запускає проект про місцеву владу «Таємниці Ратуші»
Телеканал ZIK запускає проект про місцеву владу «Таємниці Ратуші»

З 19 жовтня в ефірі телеканалу ZIK стартує цикл програм журналістських розслідувань «Таємниці Ратуші».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єрі передує показ документального фільму під однойменною назвою «Таємниці Ратуші: початок» Стрічка вийде в ефірі 14 жовтня о 21.30.  ZIK, «прописаний» у Львові та Києві, найперше розкаже про діяльність нинішнього львівського мера Андрія Садового

 

«ZIK - телеканал журналістських розслідувань. Недивно, що під час передвиборчих перегонів ми хочемо проаналізувати діяльність тих, хто знову претендує на владні повноваження. Тим більше, що мер Львова бачить себе у всеукраїнських масштабах. Тому у фільмі «Таємниці Ратуші» голі факти та аналітика. Це - наша головна зброя», - анонсує прем'єрний показ фільму керівник департаменту інформації медіахолдингу ZIK Тарас Смакула.

 

«Наш проект - своєрідний зріз громадських настроїв, які зараз переважають. Багато спекуляцій, підмін понять, коли слова, картинка на екрані розходяться з діями і результатом. За биттям себе кулаком в груди, навстіж відчиненими дверима свого маєтку перед журналістами, носінням найширшої вишиванки, декламуванням «Пливе кача...», позиціонуванням себе як істинного вірянина Української греко-католицької церкви, відданого сім'янина, патріота-державника криється професійний піар... Ми хочемо допомогти глядачам критично сприймати однобоку інформацію, мислити рельєфно та усвідомити підкилимні механізми взаємодії чиновників, сховані в вузьких коридорах і кабінетах львівської Ратуші», - розповідає гендиректор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич.

 

Нагадаємо, 16 вересня на телеканалі ZIK відбулася прем'єра нової суспільно-політичної програми «Рада 8.0».

 

На телеканалі ZIK вийшов випуск програми журналістських розслідувань «Наші гроші», у якому його автори заявляють, що у реалізації державної програми «Українська книга», яка здійснюється Державним комітетом телебачення і радіомовлення, виявлено значні порушення. Випуск програми ««Українська книга»: переплачують, не читаючи» вийшла в ефірі телеканалу 1 вересня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY