detector.media
08.10.2015 11:06
Група «1+1 медіа» стала ексклюзивним дистриб’ютором супутникового каналу HDFashion&Life Style
Група «1+1 медіа» стала ексклюзивним дистриб’ютором супутникового каналу HDFashion&Life Style

Група «1+1 медіа» підписала угоду про ексклюзивну дистрибуцію нового українського телеканалу HDFashion&Life Style і стала представником каналу на ринку PAY TV та від свого імені укладатиме угоди з кабельними, IPTV та ОТТ провайдерами.  Про це повідомляє прес-служба групи.

 

З 1 жовтня телеканал доступний на супутникових платформах, у кабельних та IPTV-мережах як в стандартній (SD), так і в високій якості (HD).

 

«Ми не відступаємо від задекларованої раніше політики з розширення власного тематичного портфелю контентно різнопланових телеканалів, розрахованих на різну аудиторію як за віком, так і за вподобаннями. Ми віримо у великий успіх телеканалу на ринку платного телебачення України, оскільки він займе ту тематичну нішу, яка до сих пір була незаповненою», - прокоментував директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа» Андрій Мальчевський.

 

HDFashion&LifeStyle транслює в режимі нон-стоп модні шоу, закулісні тусовки, інтерв'ю з дизайнерами та зірками, тижні мод Мілану, Парижу, Лондону, а незабаром - і Гонконгу та Сінгапуру. Є також нічний блок з еротичним контентом.

 

Нагадаємо, «1+1 медіа» окрім власних 8 телеканалів, є також ексклюзивним дистриб'ютором каналу «Перший Автомобільний». 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 20 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ТОВ «ЕЙЧДІ ФЕШН» ліцензії на супутникове мовлення (супутник АМОС-2,3) на десять років. Таким чином, незабаром в Україні має з'явитися новий супутниковий телеканал про моду - HDFashion&LifeStyle. Натомість припиняє мовлення супутниковий телеканал HDFashion, термін дії ліцензії якого спливає в жовтні.

 

Згідно поданих ТОВ «ЕЙЧДІ ФЕШН» документів, власники новоствореного каналу - Олена Видайко (80% статутного фонду) та Ігор Редькін (20% статутного фонду). Директор - Анна Мовсісян. Загальний обсяг мовлення - 24 години на добу, частка програм (передач) власного виробництва - 19 годин 40 хвилин на добу (82%), формат - розважальний. При цьому заявлено, що мінімальний обсяг розважальних програм становитиме 16 годин на добу, еротичних програм - 4 години на добу.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY