detector.media
06.10.2015 18:28
«ВВС Україна» співпрацюватиме з каналом ICTV
«ВВС Україна» співпрацюватиме з каналом ICTV

Щопонеділка та щосереди у вечірньому випуску програмі «Факти» телеканалу ICTV подаватимуться студії та матеріали журналістів «ВВС Україна», які працюють у Лондоні (Великобританія).  Про це повідомляє прес-служба «BBC Україна».

 

У вечірньому праймі подаватимуться «репортажі та аналіз ключових міжнародних подій та історій, що сталися протягом дня і які знаходять відгук серед української аудиторії».

 

У понеділок, 5 жовтня, під час першого телевізійного зв'язку між New Broadcasting House ВВС у Лондоні та студіями ICTV в Києві кореспондент ВВС Україна Андрій Кравець розповів про розвиток подій довкола ситуації в Сирії.

 

Редактор ВВС Україна Ніна Кур'ята вважає, що така співпраця «допоможе українській аудиторії краще розуміти світ». Також вона додала: «Аналіз від наших кореспондентів також познайомить нову аудиторію з матеріалами ВВС Україна, які можна знайти на веб-сайті bbc.ua».

 

Головний редактор інформаційної служби ICTV Олена Фроляк відзначила, що редакція «Фактів» окрім матеріалів на політичну тематику сподівається співпрацювати і щодо тем соціального характеру. «Адже для нас важливі цінності розвиненого суспільства, i як воно працює у Британії, цікаво нашому глядачеві», - прокоментувала вона.

 

«BBC Україна» - частина Всесвітньої служби ВВС.  

 

Нагадаємо, починаючи з вересня, у програмі «Факти тижня» на телеканалі ICTV виходять спеціальні репортажі на актуальну для України тематику.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY