detector.media
06.10.2015 17:53
Одеська кіностудія приєдналася до ініціативної групи «КіноКраїна»
Одеська кіностудія приєдналася до ініціативної групи «КіноКраїна»

Одеська кіностудія приєдналася до ініціативної групи «КіноКраїна», повідомляється на сайті приватного акціонерного товариства.

 

«Щоб знімати якісний вітчизняний кінопродукт з подальшим продажем закордонним компаніям, потрібні особливі економічні умови. Ми впевнені, що спільними зусиллями українських виробників вітчизняну кіноіндустрію вдасться вивести на належний рівень», - коментує директор Одеської кіностудії Андрій Звєрєв.

 

Нагадаємо, ініціативну групу «КіноКраїна» було створено 9 липня телегрупами StarLightMedia, Inter Media Group, «Медіа Група Україна» та кіностудією Film.ua Group, Star Media і Pro TV. У липні до групи приєдналася студія «Квартал 95», що виробляє прокатне кіно, серіали, анімацію і шоу. Учасники ринку об'єдналися  довкола моделі стимулирования украинского производства массовых фильмов и сериалов виробництва вітчизняного кіно- та телепродукту для масового глядача.

 

Одне з ключових завдань «КіноКраїни» - реформування законодавства України з метою створення сприятливих економічних умов як для розвитку ринку виробництва усередині країни, так і для залучення зарубіжних інвестицій у галузь.

 

Одеська кіностудія є приватним акціонерним товариством, у якому контрольним пакетом акцій (50% + 1 акція) володіє держава, а решта акцій належить ТОВ «Нова кіностудія». Управління державним пакетом акцій здійснює Фонд державного майна. 5 листопада 2014 року уряд схвалив законопроект щодо посилення контролю держави за збереженням майна ЗАТ «Одеська кіностудія».  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY