detector.media
06.10.2015 16:05
На «Інтері» стартує пригодницький серіал Star Media «Культ»
На «Інтері» стартує пригодницький серіал Star Media «Культ»

У понеділок, 12 жовтня, на каналі «Інтер» відбудеться прем'єра 12-серійної пригодницької драми «Культ» виробництва українсько-російської кінокомпанії  Star Media. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Стрічка вийде в ефірі о 21.00.

 

За сюжетом це історія про молодих людей, які потрапили в загадкову секту, і про батькі, що заради порятунку своїх дітей кидаються на край світу. У головних ролях - Валерій Ніколаєв, Тетяна Арнтгольц, Дмитро Мар'янов, Костянтин Крюков, Артур Сопельник.

 

«Серіал розповідає про молодих хлопців, які йдуть у секту з сімей, де не все гаразд. Родичі хочуть їх повернути, тому наймають людину, яка може вирішити проблему силою. Але він змушує героїв повернутися один до одного і усвідомити, що потрібно, насамперед, знайти причину, з якої діти не хочуть повертатися в сім'ю», - розповів режисер серіалу Олег Фесенко.

 

Роль лідера секти «Моментум» виконує Костянтин Крюков. «Тема сект сама по собі дуже цікава. Я прочитав книгу "Антологія сект". Там описано багато подібних прикладів і, що було цікаво мені, їхні лідери. Прочитавши багато всього про "вчителів", я зрозумів - це бізнес. Причому бізнес найчастіше не чистий і не благородний. Принаймні, мій герой Едуард веде саме таку гру», - сказав актор.

 

Акторці Тетяні Арнтгольц дісталася роль матері, сини якої потрапили секту. «Моя героїня Надія - сильна жінка, бізнесвумен, тягне на собі всю сім'ю, виконує функції чоловіка. А її чоловік (якого грає Дмитро Мар'янов) - інфантильний вчений, професор біології та хімії, який обіцяє «ось-ось» зробити важливе відкриття. Він відсторонений від проблем родини. Але до кінця історії сильна жінка стає слабкою, такою, якою була багато років тому...», - розказала актриса.

 

 

 Серіал знімався на Кубі

 

Основна частина зйомок серіалу «Культ» проходила на Кубі. В столиці країни Гавані та її околицях протягом трьох місяців знімальна група відтворювала вигадану країну Вендора, де відбувається дія картини.

 

Творці серіалу обіцяють, що в новому серіалі будуть стрільба, погоні, кохання, зради, дружба.

 

Кінокомпанія Star Media зняла стрічку у 2014 році.  Автор сценарію: Ігор Торотько, Віталій Ващенко, Юрій Бобер. Режисер-постановник: Олег Фесенко. Оператор-постановник: Арунас Баразнаускас. Художник-постановник: Денис Биков.  Виконавчий продюсер: Кирило Бурдихін. Продюсер: Влад Ряшин.

 

Нагадаємо, у понеділок, 5 жовтня о 21.00 на «Інтері» відбулася прем'єра 12-серійної мелодрами «Червона королева». Виробник мелодрами - Film.ua і Shpil. Сюжет засновано на фактах біографії відомої радянської манекенниці Регіни Збарської, яку називали «радянською Софі Лорен» і «найкрасивішою зброєю Кремля».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY