detector.media
06.10.2015 11:02
За тиждень третє кримське інтернет-видання отримало від Роскомнагляду попередження про блокування
За тиждень третє кримське інтернет-видання отримало від Роскомнагляду попередження про блокування

Редакція порталу чорноморських новин BlackSeaNews отримала повідомлення від Федеральної служби з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнагляд) з попередженням про блокування доступу до ресурсу на території Росії та підконтрольного їй зараз Криму. Про це повідомляє видання «Крим.Реалії».

 

У відомстві визнали інтерв'ю головного редактора сайту Андрія Клименка «Чорний список  і морська блокада - лише невеликий фрагмент стратегії повернення Криму...», опубліковане 7 липня 2014 року таким, що «містить заклики до масових безладів, здійснення екстремістської діяльності, участі в масових (публічних ) заходах, що проводяться з порушенням встановленого порядку».

 

«У повідомленні сказано, що якщо протягом доби ми не знімемо матеріал, а ми не знімемо, то надійде команда провайдерам закривати доступ до нашого ресурсу», - сказав Андрій Клименко.

 

За його словами, дана ситуація була прогнозованою.

 

«Ми цю ситуацію прогнозували давно. Окупанти в Криму продовжують створювати своєрідний інформаційний акваріум, куди повинні надходити тільки сигнали Russia Today і "КисельовТБ", умовно кажучи. Це призведе і вже призвело до певного впливу на ментальність, особливо молодої частини населення», - додав головний редактор BlackSeaNews.

 

Нагадаємо, на минулому тижні повідомлення від Роскомнагляду про блокування на території РФ і окупованого Криму отримали кримські інформаційні інтернет-ресурси «Центр журналистских расследований» і «События Крыма».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY