detector.media
06.10.2015 10:46
Прем’єра серіалу «Нюхач-2» відбулась у Росії, 27 жовтня - стартує на ICTV (ДОПОВНЕНО, ВІДЕО)
Прем’єра серіалу «Нюхач-2» відбулась у Росії, 27 жовтня - стартує на ICTV (ДОПОВНЕНО, ВІДЕО)

Прем'єра другого сезону детективного серіалу «Нюхач» виробництва української кінокомпанії Film.ua відбулась на «Первом канале» (Росія) 5 жовтня о 21.30 за місцевим часом. Про це йдеться на сайті компанії Film.ua.

 

Наразі перший епізод сералу «Нюхач-2» можна переглянути на YouTube-каналі Film.ua.

 

У другому сезоні «Нюхача» компанія Film.ua обіцяє глядачам «ще більш захоплюючі, насичені і витончені злочини, а також ще більш вражаючі спец ефекти». Крім того, виникла нова загадка, яка червоною ниткою проходить через весь сезон. Окрім вже улюблених глядачам героїв у фільмі з'явиться новий жіночий персонаж.

 

 

Ще до виходу в ефір «Нюхач-2» зайняв третє місце на фестивалі US International Film&Video Festival і отримав «Сертифікат за творчу досконалість».

 

Сьогодні, 6 жовтня, директор-президент ICTV Олександр Богуцький повідомив, що показ другого сезону серіалу «Нюхач» розпочнеться на його каналі 27 жовтня.

 

«"Нюхач" - це проект, виготовлений в Україні компанією Film.ua, видатними продюсерами сучасності. І проданий він не тільки нам, а й до Росії. У цьому сенсі дискусія про те, чий це серіал, залежить від того, кому що приємніше чути. Для мене це точно український серіал! Треба дуже постаратися, прикрити ліве око, а може, і два, щоб він був не український, а російський. Більш того, "Нюхач" як формат - абсолютно видатна розробка нашої країни і компанії Film.ua», - сказав  Олександр Богуцький.

 

Нагадаємо, прем'єра детективного міні-серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua у 2013 році відбулася в Україні на каналі ICTV, а також у Білорусі, Ізраїлі, Казахстані, країнах Балтії та Росії. Права на трансляцію «Нюхача» було продано в БолгаріюЕстоніюФранцію, станом на жовтень минулого року - загалом в 11 країн. У жовтні найбільший японський телеканал NHK і Film.ua Group уклали угоду про придбання права на адаптацію серіалу «Нюхач» в Японії. Раніше формат серіалу «Нюхач» було продано до Франції.

 

В осінньому телесезоні 2015 року канал ICTV анонсував сім нових проектів українського виробництва у жанрі детективу - серед них серіал «Нюхач-2» виробництва Film.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY