detector.media
05.10.2015 11:42
У Криму на журналіста місцевого видання напали робітники, що ремонтували дорогу (ВІДЕО)
У Криму на журналіста місцевого видання напали робітники, що ремонтували дорогу (ВІДЕО)

Підготовка відеорепортажу про ремонт доріг в місті Армянську (Крим) закінчилася застосуванням фізичного насильства до співробітника місцевого засобу масової інформації. Про це повідомляє видання «Армянск информационный».

 

Інцідент стався в п'ятницю, 2 жовтня, під час висвітлення журналістом видання «Армянск информационный» ремонтних робіт з укладання плитки поблизу пам'ятника «Гармата». Спеціальний кореспондент сайту, який прибув на місце для підготовки репортажу про роботи з відновлення дорожнього полотна біля пам'ятника, зазнав нападу агресивно налаштованих робітників.

 

«Через 20-30 секунд після початку відеозйомки, яка здійснювалася з віддаленої відстані, підійшов один з робітників, без жодних підстав зажадав припинити зйомку, незаконну на його думку. Роз'яснення про те, що я журналіст, результату не мали. Більше того, через кілька хвилин невідомий почав душити мене за горло, а ще один робітник заламав мені руку, вихопив відеотехніку і пішов у своїх справах», - розказав журналіст.

 

 

Повернути вкрадений відеопристрій  співробітнику ЗМІ вдалося лише після виклику наряду поліції. Прибулі на місце події правоохоронці допомогли журналісту скласти пояснювальну, в результаті якої вдалося повернути незаконно вилучену техніку.

 

Про відкриття кримінальної справи не йдеться.

 

Видання підкреслює, що робітники були - «далеко не місцеві».

 

Нагадаємо, ініціатор акції «громадянська блокада Криму», бізнесмен, власник кримськотатарського медіахолдингу ATR Ленур Іслямов заявив, що невідомі почали погрожувати йому розправою і вимагати розблокувати залізничну лінію на завод «Юкрейніан Кемікал Продактс» (Ukrainian Chemical Products), раніше відомий як «Кримський титан», що належить Дмитру Фірташу.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Армянск информационный»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY