detector.media
02.10.2015 08:55
Порошенко вірить, що мультимедійна платформа іномовлення допоможе боротися з російською пропагандою
Порошенко вірить, що мультимедійна платформа іномовлення допоможе боротися з російською пропагандою

Президент України Петро Порошенко заявляє, що мультимедійна платформа іномовлення, яка cтартувала в ефірі 1 жовтня, дасть змогу ефективніше боротися з російською пропагандою та доносити правдиву інформацію про події в Україні. Про це повідомляє «Укрінформ».

 

«Доживи Геббельс до наших днів, він дав би найвищу оцінку тій глобального масштабу системі промивання мізків, якою нині оперує Москва. Російські пропаганді ми протиставляємо свободу слова. З їхньої брехнею ми будемо боротися правдою і лише правдою», - наголосив Президент України.

 

Він зауважив, що саме у цьому вбачає місію каналу UATV, який буде нести світові достовірну інформацію про події в Україні.

 

Глава держави також сказав, що державне інформаційне агентство «Укрінформ» має модернізуватися. «Це найстаріше в Україні інформаційне агентство, яке через три роки відзначатиме своє 100-річчя. Але вже протягом найближчого часу воно має модернізуватися, опанувати ще низку інших мов і перетворитися на один із найпотужніших інтернет-ресурсів країни», - відзначив Петро Порошенко.

 

 

Нагадаємо, 1 жовтня о 12.00 розпочала роботу українська мультимедійна платформа іномовлення, запущена Міністерством інформаційної політики на базі державних телерадіокомпаній «Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення"», «Банківське телебачення» (БТБ) та інформаційного агентства «Укрінформ».

 

У рамках медіаплатформи запущено оновлений сайт «Укрінформу» www.ukrinform.ua зі зміненим дизайном і новим логотипом. Замість супутникового телеканалу УТР в ефірі стартував телеканал UATV. Він мовить із трьох супутників: Amos 3, Azerspace 1, Galazy 19, а також в інтернеті на власному каналі в YouTube. Телеканал мовить українською, російською, кримськотатарською, англійською мовами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY