detector.media
01.10.2015 16:23
До 10 листопада – подання робіт на дитячий конкурс, за якими канал «ПлюсПлюс» створить серію мультфільмів
До 10 листопада – подання робіт на дитячий конкурс, за якими канал «ПлюсПлюс» створить серію мультфільмів

1 жовтня стартує Всеукраїнський проект Міністерства освіти і науки України «Це наше і це твоє» за підтримки телеканалу «ПлюсПлюс». Учням 2-4 класів запропонують подумати, за що вони пишаються своїм рідним краєм і поділитись цим з усією країною. Найцікавіші історії потраплять на «ПлюсПлюс»: за ідеями переможців проекту канал створить нові серії мультфільму «Це наше і це твоє».

 

Мультсеріал «Це наше і це твоє» розповідає, що захоплюючого є в Україні: унікальні факти та винаходи, неймовірні природні ресурси тощо. Наприклад, літак «Мрія» - найбільший в світі, мелодія «Щедрик» - найпопулярніша, а трембіта - найдовший в світі інструмент при тому що важить всього 1,5 кг - як кошеня. Цього року проект здобув премію Кабінету Міністрів України ім.Лесі Українки. 

 

 

«Цей проект - прекрасна нагода подивитись навкруги й побачити, що рідний край прекрасний і цікавий. І більше того - прославити його на всю країну. Для когось предметом гордості буде найчистіше озеро, для когось - найбільше поле квітів або унікальне  поселення чорних лелек»,  - зазначила генеральний продюсер телеканалу «ПлюсПлюс» Іванна Найда.

 

Для того, щоб узяти участь у проекті, учню треба придумати цікаву історію про свій рідний край і поділитись нею з вчителем. Він визначить, яка з історій у класі найцікавіша, і на уроку малювання разом з однокласниками треба створити ілюстрації до неї. Усі малюнки та історію треба скласти до пакунку і до 10 листопада відправити на адресу Міністерства освіти і науки України. Творча група відомства визначить 25 найцікавіших робіт.  Переможці будуть оголошені на День Святого Миколая, 19 грудня.

 

Ідеї школярів надихнуть відомого художника і арт-директора каналу «ПлюсПлюс» Едуарда Катихіна разом з командою мультиплікаторів створити нові серії серіалу «Це наше і це твоє», де у титрах буде вказано, який клас та школа є авторами ідеї, і їх побачить вся країна.

 

Надихнутися серіями «Це наше і це твоє» можна на сайті каналу «ПлюсПлюс» за посиланням.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY