detector.media
01.10.2015 14:26
5 жовтня - IV Форум захисників права на доступ до інформації
5 жовтня - IV Форум захисників права на доступ до інформації

Інститут Медіа Права запрошує на IV Форум захисників права на доступ до інформації, що відбудеться 5 жовтня в Києві за адресою: вул. Суворова 4/6 (МедіаХаб).

 

Початок роботи Форуму о 10.00.

 

Метою Форуму є підвищення кваліфікації учасників Мережі захисників права на доступ до інформації та громадських активістів, обмін досвідом та спільна розробка стратегій, спрямованих на покращення доступу до інформації. У роботі Форуму візьмуть участь  представники державних органів влади, експерти у галузі доступу до інформації, адвокати, які мають широку практику у справах з доступу до інформації, учасники Мережі захисників права на доступ до інформації.

 

Здобутки та проблеми імплементації Закону України «Про доступ до інформації» обговорять учасники Форуму під час панельної дискусії, що відбудеться о 10:30. Участь у дискусії візьмуть народний депутат України Світлана Заліщук, посол України в Канаді Андрій Шевченко, автор та ведуча телепрограми розслідувань «Схеми. Корупція в деталях» Наталка Седлецька, директор Інституту Медіа Права Тарас Шевченко, журналіст програми «Слідство.Інфо» Дмитро Гнап та інші відомі журналісти й громадські активісти.

 

5 жовтня учасники Форуму захисників права на доступ до інформації обговорять наступні теми:

-  здобутки та проблеми імплементації Закону України «Про доступ до інформації»;

-  повноваження незалежного органу нагляду за дотриманням права на доступ до публічної інформації;

-  стратегічні судові справи та адвокаційні кампанії  у сфері доступу до публічної інформації;

-  практичні інструменти захисника права на доступ до інформації та громадські ініціативи. 

 

Для участі у Форумі захисників права на доступ до інформації треба заповнити реєстраційну форму. Акредитація для ЗМІ обов'язкова. Із запитаннями треба звертатися на адресу lilya.drozdyk@gmail.com або за телефоном 0682058334. Контактна особа - Лілія Дроздик.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY