detector.media
30.09.2015 16:04
Рекламний відділ ZIK розсилає розцінки на замовні матеріали - джерело. Канал спростовує
Рекламний відділ ZIK розсилає розцінки на замовні матеріали - джерело. Канал спростовує

Рекламний відділ медіахолдингу ZIK розсилає пропозиції про розміщення замовних матеріалів на сайті ZIK та замовних сюжетів в ефірі каналу ZIK. Копію листа з такими пропозиціями «Детектор медіа» отримала від джерела в ЗМІ, який конкурує з телеканалом ZIK. Публікуємо скріншоти листа-пропозиції:

 

 

 

 

 

 

 

 

Генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич у коментарі «Детектор медіа» назвав фейком інформацію про наявність прайсів ZIK на розміщення замовних матеріалів і сюжетів на сайті і в програмах каналу ZIK.

 

За його словами, надана джерелами «Детектор медіа» інформація з переліком «послуг» є повністю недостовірною. «Ряду програм вже давно немає в ефірі, директор рекламного відділу у нас взагалі інша людина - Олександр Шлапак», - сказав пан Туркевич. Він також пов'язав появу такої інформації з брудною конкуренцією та намаганням перешкодити роботі ZIK.

 

«Це абсолютний фейк. Хіба хто-небудь коли-небудь бачив так званий замовний матеріал хоча б в одній із програм "Історичної правди" чи "Наших грошей"? Джинса в проекті Дениса Бігуса - просто нонсенс. Тому такі безпардонні речі дійсно обурюють. Звичайно, ми усвідомлюємо усі ризики, коли готуємо цілі викривальні цикли про осіб, які дотичні чи акумулюють корупційні схеми в цій країні. Нещодавно нас пікетувала одна громадська організація, керівництву якої не сподобалися наші сюжети про її псевдодіяльність, напередодні виборів, зокрема. Нам навіть погрожували, цитую, "прийти і розгромити ZIK"», - сказав він.

 

Ігор Туркевич заявив, що телеканал ZIK готовий оприлюднити свої прайси на рекламу. «А чи готові зробити це інші?», - додав він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY