detector.media
29.09.2015 15:57
5-7 жовтня – семінар АУП «Соціальні медіа і висвітлення війни в Україні»
5-7 жовтня – семінар АУП «Соціальні медіа і висвітлення війни в Україні»

5-7 жовтня Академія української преси (АУП) спільно з Вільним університетом Берліна, Інститутом досліджень медіа та комунікації/Міжнародним центром журналістики (Берлін) за підтримки Міністерства закородонних справ ФРН проведе семінар «Соціальні медіа і висвітлення війни в Україні».

 

Німецькі, українські та російські журналісти та дослідники медіа будуть обговорювати наступні питання:

- Як змінилися методи роботи журналістів, зокрема, в умовах війни і конфліктів, у зв'язку з активним використанням соціальних медіа?

- Які позитивні і негативні ефекти пов'язані з даними процесами?

- Які ключові складності та виклики у зв'язку з розвитком соціальних медіа?

-Як західні журналістами, а також українські та російські висвітлюють війну в Україні.

 

Нік Афанасьєв, журналіст Zeit Online, розмірковуватиме над тим, яким чином соціальні медіа починають загрожувати журналістиці. Про стандарти журналістики і їх порушення під час військового конфлікту говоритимуть Валерій Іванов, президент АУП, та Діана Дуцик, виконавчий директор ГО «Детектор медіа». Питання професійних стандартів журналістики і прав людини в соцмережах порушить Світлана Безчетнікова (Маріупольський державний університет). Анна Литвиненко з Вільного Університету Берліна поділиться досвідом трансформації журналістського фаху на прикладі роботи зарубіжних кореспондентів в Москві.

 

Контакти: info@aup.com.ua .

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY