detector.media
29.09.2015 12:28
7 листопада - церемонія нагородження Novomedia Awards
7 листопада - церемонія нагородження Novomedia Awards

На початку листопада Асоціація «Новомедіа» вчетверте нагороджуватиме журналістів та редакції ЗМІ за висвітлення вічних цінностей. Наразі Асоціація здійснює моніторинг телеканалів, радіо, газет і журналів, інтернет, щоб виявити матеріали, які сприяють популяризації вічних цінностей.

 

Наразі редакції ЗМІ можуть подавати свої матеріали за відповідними критеріями на електронну адресу церемонії awards@novomedia.org.

 

Загалом нагородження відбудеться у двох номінаціях «Систематичне висвітлення вічних цінностей» (вручається власникам ЗМІ, старшим керівникам, редакціям, головним редакторам та авторам медіаматеріалів за системну роботу у висвітленні питань віри, релігійного життя, а також християнських, моральних і сімейних цінностей) та спеціальна номінація  «Відповідальна журналістика» (вручається журналістам за разові матеріали, у яких компетентно висвітлюється така ж тематика). Детальніше про церемонію можна дізнатися за посиланням.

 

«Ми хочемо, щоб у наших ЗМІ з'являлося все більше матеріалів, які висвітлюють вічні християнські  цінності, актуальні для кожної людини, особливо у цей непростий для України час. Вже не перший рік ми заохочуємо українських журналістів випускати якісні суспільно-відповідальні матеріали!», - сказала куратор церемонії Novomedia Awards-2015 Юлія Забєліна.

 

Церемонія нагородження лауреатів конкурсу цьогоріч відбуватиметься в останній день «Новомедіа Форуму», 7 листопада.

 

Нагадаємо, торік премією були нагороджені журналісти «Громадського телебачення», «СТБ», «Нового каналу»,  а також редакції журналів «Фокус», «Единственная» і телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY