detector.media
28.09.2015 17:25
1 жовтня – конференція «Інформаційна політика в умовах кризи: як забезпечити національну безпеку, зберігаючи гарантії прав людини та демократичних свобод?»

1 жовтня Координатор Проектів ОБСЄ в Україні проводить конференцію «Інформаційна політика в умовах кризи: як забезпечити національну безпеку, зберігаючи гарантії прав людини та демократичних свобод?».

 

Захід відбудеться у готелі Hilton у Києві (бульв. Тараса Шевченка, 30, зала «Сан-Франциско») і триватиме з 9:00 до 19:00.

 

До дискусії запрошено представників влади та неурядових організацій, експертів з медіа та комунікацій, безпеківців та науковців з України та з-за кордону.

 

Учасники конференції обговорять виклики, які постають в умовах в умовах новітніх змін інформаційних ландшафтів з розповсюдженням сучасних інформаційних технологій та нових медіа.

 

Питання до обговорення:

- Де межа між національною безпекою та захистом прав людини та дотриманням демократичних стандартів?

- Як побудувати урядовим структурам та ЗМІ свої відносин таким чином, аби уникнути можливості цензури та обмежень свободи слова та самовираження?

- Які практики застосовуються у інших країнах регіону?

- Чи існує загроза того, що новітні законодавчі та політичні ініціативи що розробляються з метою захисту національну безпеку, насправді поставлять під загрозу права людини та похитнуть демократичні традиції?

- До якої міри державна влада може брати участь в управлінні медіа-середовищем?

- Чи можливе (та чи доцільне) міждержавне співробітництво?

 

Модератор - Лариса Мудрак, медіаекспертка.

 

Детальну програму можна завантажити тут.

 

Акредитуватися на конференцію можна за електронною адресою sandul.elena@yahoo.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY