detector.media
25.09.2015 12:31
5 канал продовжує до 30 жовтня збирати заявки продакшнів на безкоштовний показ їхнього продукту в ефірі
5 канал продовжує до 30 жовтня збирати заявки продакшнів на безкоштовний показ їхнього продукту в ефірі

5 канал продовжує до 30 жовтня збирати заявки українських продакшнів на безкоштовне розміщення їхнього продукту в ефірі каналу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

Ще влітку 5 канал, громадська організація «Інтерньюз-Україна» та фундація «Суспільність» започаткували ініціативу, яка має на меті довести конкурентоздатність та тематичну актуальність українського продакшину.

 

На сьогодні 5 канал отримав близько 20 заявок, які вже були розглянуті, а три найкращі з яких були відібрані та підготовлені до розміщення в ефірі, повідомили в прес-службі.

 

Можливість подачі відео актуальна до 30 жовтня 2015 року. До показу приймаються різнотематичні аналітичні програми, публіцистика, історичні та документальні проекти власного виробництва.

 

Для безкоштовного розміщення власного телепродукту в ефірі 5-го каналу необхідно надіслати заявку на адресу 5moekino@gmail.com з поміткою в темі листа «регіон (область та місто/містечко)_назва студії виробника контенту», наприклад, «Київ_5 канал».

 

Заявка повинна містити (як вкладеним файлом, так і в тілі листа):

- короткий синопсис/короткий опис відео;

- документи, що підтверджують авторське та майнове право на телепродукт;

- посилання на ftp, де викладений примірник матеріалу;

- контактні дані заявника;

- згоду на розміщення заявленого твору в ефірі 5-го каналу (лист про наміри).

 

Пропозиції розглядатимуться по мірі їхнього надходження, а рішення про трансляцію ухвалюватимуться протягом двох тижнів з моменту отримання матеріалів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY