detector.media
21.09.2015 16:26
У Лос-Анджелесі вручили телепремію «Еммі» - серед тріумфаторів Ліза Холоденко
У Лос-Анджелесі вручили телепремію «Еммі» - серед тріумфаторів Ліза Холоденко
У Лос-Анджелесі (США) статуетками «Еммі» відзначили найкращі телепрограми і серіали (шоу) США. Про це повідомляється на сайті премії.

 

67-ма ценеромонія стала тріумфом для міні-серіалу «Що відомо Олівії», який переміг у восьми номінаціях. Його режисером є американка українського походження Ліза Холоденко. Серіал створено на основі роману «американського Чехова», письменниці Елізабет Страут.

 

Режисерка Ліза Холоденко

 

Найкращий драматичний серіал - «Гра престолів». Пітера Дінклейджа відзначено за найкращу роль другого плану Тіріона Ланністера. Крім того серіал «Гра престолів» здобув премії за режисуру і сценарій.

 

«Еммі» за головну чоловічу роль у драматичному серіалі дісталася Джону Хемму - за роль Дона Дрейпера (серіал «Божевільні»).

 

Виконавиця найкращої жіночої ролі - актриса Віола Дейвіс (серіал «Як уникнути покарання за вбивство»).

 

Найкраща роль другого плану - актиса Узо Адуба за роль доброї ув'язненої у драматичному серіалі «Помаранчевий - хіт сезону».

 

Перемогу у категорії комедійних серіалів здобув серіал «Віце-президент».

 

Виконавиці головної ролі у стрічці, акторці Джулії Луї-Дрейфус також вручили «Еммі» за найкращужіночу роль у комедійному серіалі.  Актор Тоні Хейл, який зіграв у цьому серіалі, здобув нагороду за найкращу другорядну чоловічу роль. Крім того, «Віце-президент» відзначено за сценарій одного з епізодів.

 

Без нагород залишилися такі популярні серіали, як «Картковий будиночок», «Аббатство Даунтон» і серіал «Батьківщина».

 

З повним переліком лауреатів можна ознайомитися тут.

 

«Детектор медіа»

Фото Indiewire

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY