detector.media
21.09.2015 13:54
Канал «Україна» створив медіашколу для підвищення кваліфікації своїх працівників
Канал «Україна» створив медіашколу для підвищення кваліфікації своїх працівників

З 21 вересня канал «Україна» запустив проект «Медіа Майстерня», призначений для розвитку та підвищення рівня професійної підготовки співробітників холдингу «Медіа Група Україна». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У прес-службі зазначили, що це перша безкоштовна медіашкола в Україні. Проект включає в себе курси тренінгів за трьома напрямками: «журналістика телевізійних новин», «операторська і режисерська майстерність», «редакторське та сценарне мистецтво».

 

Спочатку відвідувати майстер-класи «Медіа Майстерні» зможуть охочі співробітники «Медіа Група Україна», а пізніше проект планують відкрити для всіх, хто прагне пов'язати своє життя з телебаченням.

 

«Для каналу «Україна» і «Медіа Групи Україна» розвиток і професійне зростання співробітників завжди були одним з пріоритетних напрямків роботи. «Медіа Майстерня» - це унікальний майданчик, де майстри своєї справи будуть ділитися досвідом і знаннями спочатку зі співробітниками холдингу, а після і з усіма бажаючими отримати поглиблені навички роботи в телевізійній сфері і почати працювати на одному з провідних каналів країни», - сказала директор з персоналу Ірина Воронова.

 

Слухачі кожного курсу пройдуть від 9 до 17 майстер-класів з обраної спеціальності, котрі проходитимуть раз на місяць. Тренерами «Медіа Майстерні» стали співробітники каналу «Україна», які попередньо пройшли серію спеціально розроблених майстер-класів «Професія медіатренер».

 

Майстер-класи відбуватимуться у форматі серії коротких насичених тренінгів. Таку форму навчання обрали через те, що вона дозволяє передати не тільки теоретичні знання та особисті напрацювання майстра, але й дає можливість кожному учаснику в інтерактивній ігровій формі випробувати отриману теорію на практиці.

 

«Ключові співробітники департаменту інформаційного мовлення активно підключилися до процесу створення «Медіа Майстерні». Багато хто з них стали медіа-тренерами проекту і вже цієї осені будуть ділитися професійними секретами зі своїми колегами по холдингу», - анонсує головний редактор каналу «Україна» Юрій Сугак.

 

Нагадаємо, у серпні телеканал «Україна» запрошував на кастинг акторів і телеведучих всіх, у кого є досвід роботи в кіно або на ТБ, а також тих, хто хоче реалізувати свій творчий потенціал і підкорити серця телеглядачів. Щоб взяти участь у кастингу, треба заповнити анкету учасника.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY