detector.media
18.09.2015 20:24
«1+1» вирішив не транслювати «Шустер live» - програма екстрено вийшла на «112 Україна» (ОНОВЛЕНО)
«1+1» вирішив не транслювати «Шустер live» - програма екстрено вийшла на «112 Україна» (ОНОВЛЕНО)
«Я не ваш раб. Я не якесь лайно у ваших руках...», - сказав Савік Шустер Олександру Ткаченку з екрана телевізора (ВІДЕО)

Телеканал «1+1» вирішив перенести ефір суспільно-політичного ток-шоу «Шустер live». Сьогодні, 18 вересня, програма не вийшла в ефір. Замість неї о 20:15 розпочався міні-серіал «Зимовий вальс». Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу «1+1».

 

Водночас ток-шоу Савіка Шустера транслюється на YouTube-каналі «Савік Шустер студії» та на супутниковому каналі Савіка Шустера 3s.tv.

 

Тема сьогоднішнього випуску «Шустер live» - «Корупція в Раді: гроші понад усе? Тарифи, які вони обирають: кому по кишені?». У студії сидять гості: Геннадій Москаль, Олег Ляшко, Семен Семенченко, Антон Геращенко, Андрій Тетерук, Андрій Іллєнко та інші. До студії, за словами учасників програми, не прийшов Юрій Луценко.

 

 

 

 

Як пояснили в прес-службі «1+1», «канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше».

 

«Ми вважаємо, що за найближчий тиждень політики зможуть заспокоїтися, знизити градус дискусії та в наступну п'ятницю повернуться до обговорення питань корупції та тарифів в ефірі шоу, тим паче, що ця тема не перестане бути актуальною», - повідомили в прес-службі каналу.

 

Олег Ляшко в ефірі  «Шустер live» звинуватив у причетності до невиходу програми в ефірі «1+1» Президента України Петра Порошенка.

 

Олег Ляшко також повідомив про перемовини про початок трансляції програми на каналі «112 Україна».

 

Приблизно о 20:30 програма почала транслюватися в прямому ефірі каналу «112 Україна».

 

«Нас зняли з ефіру, ми про це дізналися за дві хвилини до ефіру. Я думаю, це домовленість власника каналу з Адміністрацією Президента. Я вдячний каналу "112 Україна" за можливість вийти в прямому ефірі», - заявив Савік Шустер.

 

«З нами таке відбувалося востаннє 29 листопада 2013 року після саміту у Вільнюсі, коли Янукович не підписав угоду про асоціацію. Нас зняли з ефіру на 45 хвилин, Петро Порошенко тоді вів переговори з керівництвом каналу "Інтер", і нас повернули в ефір. На жаль, це мені нагадує "Лебедине озеро" в серпні 1991 року», - пригадав ведучий.

 

 

 

 

Водночас Геннадій Москаль зауважив, що інформаційну політику на приватному каналі формує власник каналу, а не Адміністрація Президента.

 

Головний редактор інтернет-видання Insider Тетяна Ніколаєнко сказала, що не вірить у вплив Петра Порошенка на телеканал Ігоря Коломойського, з яким у Президента глибокий конфлікт. З нею погодився і головний редактор інтернет-видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов, який також висловив думку, що керівництво каналу зняло програму з ефіру з розпорядження власника каналу.

 

 

 

 

Деякі гості ефіру назвали ситуацію «дивним збігом обставин» та закликали розібратися  в ситуації.

 

Близько 23:00 до студії приєдналася Юлія Тимошенко.

 

Під час ефіру телеканал «1+1» надіслав Савіку Шустеру офіційного листа за підписом генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка, у якому повідомив, що згідно з умовами ліцензійного договору програма «Шустер live» не може виходити в ефірі каналу «112 Україна». Цей лист ведучий продемонстрував в ефірі ток-шоу.

 

Коментуючи лист, Савік Шустер заявив, що в ліцензійному договорі водночас не йдеться по можливість каналу «1+1» вилучати програму «Шустер live» зі свого ефіру, коли йому заманеться.

 

Савік Шустер також звернувся до Олександра Ткаченка: «Я не ваш раб. Я не якесь лайно у ваших руках... Частіше дивіться у дзеркало, там ви побачите більше правди».

 

 

 

 

«Шустер live» виходив на «1+1» із 7 вересня. В ефір вийшло два випуски. Раніше протягом 2015 року програма транслювалася на каналі «112 Україна».

 

«Детектор медіа»

 

Фото з архіву ТК

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY