detector.media
17.09.2015 19:40
Хакери атакували сайти «Мосфільму», студії Михалкова, Стаса П’єхи і кремлівського пропагандиста Соловйова
Хакери атакували сайти «Мосфільму», студії Михалкова, Стаса П’єхи і кремлівського пропагандиста Соловйова

Сьогодні, 17 вересня, виявилися заблокованими сайти онлайн-кінотеатру російської кіностудії «Мосфільм» та студії російського режисера Микити Михалкова «ТріТе». Про це повідомляє видання «РБК».

 

Як повідомляє «РБК», на головній сторінці онлайн-кінотеатру «Мосфільм» з'явилася заглушка із зображенням павука в павутині і логотипом українського руху «Правий сектор» (у Росії організація визнана екстремістською і заборонена), а також інформація, що сайт заблокований. Інші сторінки сайту «Мосфільму» також не відкриваються.

 

Крім того хакерській атаці піддався сайт студії режисера Микити Михалкова «ТріТе». Особисті сайти журналіста Володимира Соловйова і співака Стаса П'єхи також були недоступні до перегляду.

 

Нагадаємо, Володимир Соловйов одним з перших російських медійників  був занесений на «Дошку ганьби брехливих журналістів».

 

У серпні українські прикордонники відмовили у в'їзді до України російському співаку Стасу П'єсі, який підтримав агресію Росії проти України.  Раніше співак висловив свою підтримку анексії Криму. Стас П'єха був учасником програм на українських телеканалах, зокрема «Зірки в опері» на «1+1», а також у телеконцертах російського виробництва, що демонструвались на українському ТБ. Крім того Стас П'єха був серед тренерів першого сезону шоу «Голос країни» на каналі «1+1», його колегами були Діана Арбеніна, Руслана і Олександр Пономарьов. Варто зазначити, що зірковим тренером «Голосу країни - 2» була російська співачка Валерія, якій нині заборонений в'їзд в Україну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY