detector.media
17.09.2015 17:18
Кримськотатарське інтернет-радіо «Куреш» готує програму про проблеми Криму і Херсонської області
Кримськотатарське інтернет-радіо «Куреш» готує програму про проблеми Криму і Херсонської області

Голова Херсонського міського меджлісу і керівник кримськотатарського культурно-спортивного центру «Куреш» Ібрагім Сулейманов розповів, що редакція кримськотатарського інтернет-радіо «Куреш» планує відкрити свою студію і створити програми про проблеми Криму та Херсонській області. Про це він повідомив «Громадському радіо».

 

За його словами, інтернет-радіо, що мовить з Херсона з 2 вересня, працює у тестовому режимі. «Зараз у нас тестовий режим. Звучить музика, запис документальних програм. Тематика одна - Крим і Україна», - сказав Ібрагім Сулейманов.

 

Він також повідомив про позитивні відгуки і найближчі плани інтернет-радіо. «Ми відкрилися 2-го вересня. Радіо працює і багато позитивних відгуків, люди з усього світу слухають. Оскільки радіо досить специфічне, то, мабуть, новина розходиться по світу... У найближчих планах - зробити свою студію і зробити програму, де ми будемо говорити про проблеми Криму та Херсонській області», - сказав голова Херсонського міського меджлісу.

 

Нагадаємо, у Херсоні розпочало тестове мовлення кримськотатарське інтернет-радіо «Куреш».  Мовлення розраховане на аудиторію з Криму та Херсонської області. Планується, що це будуть новини, документальні передачі, у тому числі з історії кримськотатарського народу, літературні передачі і уроки кримськотатарської мови. Слухати радіо можна в інтернеті, а також на пристроях, які підтримують Android.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY