detector.media
15.09.2015 11:42
На «Гогольфесті» виступлять з лекціями кінокритики Антон Філатов та Дмитро Бондарчук
На «Гогольфесті» виступлять з лекціями кінокритики Антон Філатов та Дмитро Бондарчук

На фестивалі «Гогольфест», що розпочне роботу у Києві 17 вересня, виступлять з лекціями кінокритики Антон Філатов та Дмитро Бондарчук. Про це повідомляється на сайті форуму.

 

Обидва заходи пройдуть у секції «Кіномедіа».

 

19 вересня о 15.00 кіноредисер і кінокритик Дмитро Бондарчук виступить з інтерактивною лекцією «Образ журналіста у світовому кінематографі».

 

Заплановано і перегляд короткометражних фільмів переможців минулих років від Фестивалю «Кіномедіа»: «Справжні новини» авторства Катерини Горностай і Дмитра Красного, Deadline Анастасії Гавінської, «Газети проти Інтернету» Дмитра Бондарчука та «Репортер» Максима Люкова.

 

Також у рамках заходу короткий курс з написання сценаріїв «з швидким викриттям та привидами» представить кінорежисер Михайло Херсонський.

 

24 вересня о 12.00 - лекція «Кіно і пропаганда» кінокритика, редактора сайту Ukrcinema Антона Філатова.  Він розповість про конотації і символи у кіно, фільм як засіб впливу на свідомість, а також пропаганду в світовому та вітчизняному кінематографі.

 

Зареєструватися на обидві лекції у Facebook можна тут.

 

Як писала «Детектор медіа», 29 серпня в рамках «Гогольфесту» пройде майстер-клас відомого голландського режисера-рекламіста Флоріса Кінгми «Соціальна реклама: від а до я».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY