detector.media
15.09.2015 11:35
Новий канал назвав нову дату старту дейтинг-шоу «Половинки»
Новий канал назвав нову дату старту дейтинг-шоу «Половинки»

Перший випуск романтичного реаліті «Половинки» вийде на Новому каналі 22 вересня. Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

Дейтинг шоу виходитиме в ефірі о 19.00.

 

Нагадаємо, раніше Новий канал повідомляв, що нове дейтинг-шоу Нового каналу «Половинки» стартує в ефірі 15 вересня.

 

Герої проекту - люди, які не вписуються у якісь рамки і стандарти суспільства та навколишнього світу через різні причини. Деякі з них борються із вродженими хворобами або інвалідністю. Хтось став жертвою трагічного випадку. Водночас учасники шоу вірять, що усі життєві негаразди допоможе побороти велике і світле почуття, повідомляє канал.

 

«"Половинки" - проект про всепереможну силу кохання. Про почуття, яке вище обставин. Ми вирішили допомогти молодим людям переступити через ці обставини, через себе, і спробувати знайти свою половинку. Мені здається, цей проект вийшов дуже пронизливим, душевним, і водночас надзвичайно цікавим. Тому що, дивлячись на цих людей, ти потрапляєш в інший світ. Починаєш бачити життя зовсім іншими очима... Ми дуже емоційно і морально вклалися в це реаліті. І чомусь його хочеться виділити серед головних прем'єр цієї осені», - сказав  генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов під час прес-конференції газеті «Комсомольская правда в Украине».

 

Нагадаємо, керує проектом Лора Мальцева, яка працює з шеф-редактором Мариною Гострою, креативним продюсером Марією Білою. Колектив журналістів, операторів, звукорежисерів, сценаристів, кастинг-менеджерів налічує більше 50 осіб.

 

У кастингах взяло участь кілька тисяч осіб як з України, так з країн СНД і США.

 

Всього в ефірі мають вийти в першому сезоні 12 епізодів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY