detector.media
11.09.2015 15:58
Український фільм «Пісня пісень» відібрано до участі у міжнародному кінофестивалі в Торонто
Український фільм «Пісня пісень» відібрано до участі у міжнародному кінофестивалі в Торонто

12 вересня фільм української режисерки Єви Нейман «Пісня пісень», знятий командою «1+1 Продакшн», буде офіційно представлений в рамках 40-го Міжнародного кінофестивалю в Торонто (Канада). Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Показ стане північноамериканською прем'єрою стрічки. Критики вже включають «Пісню пісень» у ТОП вартих уваги фільмів.

 

Міжнародний кінофестиваль в Торонто, історія якого почалася у 1976 році, є одним із наймасштабніших і престижних у світі. В 2015 році фестиваль проходитиме з 10 по 20 вересня. На розсуд глядачів буде представлено біля 400 картин від  авторів із 71 країни світу. На відміну від багатьох інших кінофестивалів у Торонто немає офіційного журі. Переможцем у фестивалі стає стрічка, що отримала найбільшу кількість глядацьких симпатій. 

 

Нагадаємо, світова прем'єра фільму «Пісня пісень» відбулася на ювілейному кінофестивалі в Карлових Варах. Стрічка отримала спеціальну згадку екуменічного журі.

 

Тріумф стрічки відбувся на Міжнародному кінофестивалі в Одесі,  де «Пісня пісень» здобула перемогу одразу у двох конкурсних програмах - міжнародній і національній.

 

Фільм «Пісня пісень», режисером і автором сценарію якого є Єва Нейман, продюсером - генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, заснований на ліричному творі єврейського письменника Шолом-Алейхема.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY