detector.media
11.09.2015 15:48
Серіал «Пес» (ICTV) – лідер інтернет-запитів українців
Серіал «Пес» (ICTV) – лідер інтернет-запитів українців

Найбільший у світі пошуковик Google опублікував ТОП запитів українських користувачів інтернету за перший тиждень вересня. Український серіал «Пес» (ICTV) - серед лідерів рейтингу!

 

Нагадаємо, 1 вересня на каналі ICTV стартувала осінь великих прем'єр. Головним відкриттям нового телевізійного сезону став детективний серіал «Пес», який приголомшив рейтингами - вперше в історії українського телебачення національний детективний серіал став лідером телеперегляду. 

 

Як виявилось, у перший тиждень вересня серіал «Пес» став лідером не лише ефіру, але й інтернет-простору. Згідно з даними пошукової системи Google, запит «Серіал Пес» потрапив до ТОП-10 найбільш популярних серед українців, та одноосібно очолив рейтинг запитів з приводу телевізійних серіалів.

 

ICTV щиро дякує телеглядачам та інтернет-користувачам за прихильність до українських серіалів та запрошує на сайт serial.ictv.ua, де можна переглянути всі епізоди нових серіалів вітчизняного виробництва: «Відділ 44», «Код Костянтина», «Слідчі» та «Пес».

 

Прес-служба каналу ICTV

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY