detector.media
10.09.2015 16:09
Фільм Анатолія Матешка «Полон» вийде в український прокат 4 лютого
Фільм Анатолія Матешка «Полон» вийде в український прокат 4 лютого

Українська дистрибуторська компанія B&H Film Distribution випустить в український прокат новий фільм Анатолія Матешка Captum («Полон»), фестивальна прем'єра якого відбулася в липні на шостому Одеському міжнародному кінофестивалі, а перед тим у травні фільм було презентовано на кіноринку в Каннах. Про це повідомив власник B&H Богдан Батрух на конференції «Кінобізнес», що відбулася 9 вересня в рамках медіафоруму Kiev Media Week.

 

Прем'єра стрічки планується 4 лютого 2016 року, повідомив у коментарі «Детектор медіа» пан Батрух. «Ми плануємо, що прокат охопить не меншу кількість кінотеатрів, ніж "Поводир" (художній фільм Олеся Саніна, що вийшов у прокат у листопаді 2014 року. - ТК) - це 120-130 кінотеатрів», - повідомив кінодистрибутор.

 

Прогнозувати касові збори пан Батрух не став. На його думку, касові збори цього фільму не є ключовим фактором - набагато важливіше, скільки глядачів побачать стрічку.

 

У прокат Captum вийде мовою оригіналу (російською), без субтитрів, уточнив пан Батрух.

 

Як писала «Детектор медіа», повнометражний чорно-білий ігровий фільм Captum («Полон») було знято за власні кошти продюсера Антона Сладкевича. Зйомки тривали всього тиждень поблизу Броварів.

 

Captum - це історія про 12 полонених і двох охоронців, які з фізичного знищення полонених влаштовують гру зі ставками. За сюжетом фільму, жінка їде визволяти свого сина з полону абстрактних людей у цивільному. Вона й сама потрапляє в полон, з якого неможливо вирватися. Разом з нею інші герої стрічки намагаються вижити і знайти своїх полонених дітей. 70% дії стрічки відбувається в замкненому приміщенні з полоненими.

 

Ролі у фільми виконали Лариса Руснак, Володимир Горянський, Остап Ступка та інші актори.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY