detector.media
09.09.2015 14:57
У Чернівцях водій-порушник намагався втекти від міліції і збити оператора 5-го каналу
У Чернівцях водій-порушник намагався втекти від міліції і збити оператора 5-го каналу

У Чернівцях під час спільного рейду журналістів з працівниками ДАІ, водій-порушник ледь не збив телеоператора 5-го каналу Івана Чижика. Про це повідомляє місцеве видання «Молодий буковинець».

 

Під час рейду у центрі Чернівців працівники ДАІ виявляли випадки неправильного паркування. Зокрема, правоохоронци підходили до автомобілів, які зупинилися у невстановлених для цього місцях поблизу міської ратуші. 

 

Коли оператор Іван Чижик почав знімати, як один з водіїв припаркувався на пішохідному переході біля міськради, водій-порушник вирішив втекти з місця події, умисно намагаючись наїхати на телеоператора, перекинувши його на капот.

 

Свої дії водій-порушник пояснив тим, що, мовляв, оператор не мав права стояти посеред дороги.

 

Іван Чижик звернувся до співробітників ДАІ з проханням притягнути водія до відповідальності.

 

Нагадаємо, 31 серпня внаслідок вибуху бойової гранати під Верховною Радою було поранено журналістів 5-го каналу.  Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі 5-го, журналіст Максим Волобоєв і оператор Микола Лебедев дістали неважкі ушкодження.  Вони продовжили роботу біля парламенту, але їм на підмогу редакція надіслала ще одну знімальну групу на чолі з журналісткою Юлією Божко.

 

«Детектор медіа»

«Молодий буковинець»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY