detector.media
09.09.2015 13:35
Наступний тур кастингів талант-шоу «Голос країни-6» пройде в Кіровограді
Наступний тур кастингів талант-шоу «Голос країни-6» пройде в Кіровограді

12 вересня «1+1» проводитиме кастинги шостого сезону проекту «Голос країни» у Кіровограді, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Перші кастинги в Рівному та Тернополі дали свої плоди: ми знайшли таких людей, про яких мріяли в четвертому і п'ятому сезонах. Наприклад, 19-річний рокер, який, без сумніву, здивує всю країну», - розповів продюсер проекту Володимир Завадюк.

 

Музичного продюсера проекту, композитора Руслана Квінту учасники відбору здивували підбором музичного репертуару. Більшість виконавців обирають українські пісні - від хітів «Океану Ельзи» та Тіни Кароль до відомих пісень у виконанні Квітки Цісик і Володимира Івасюка та лемківських пісень.

 

Триватимуть кастинги до середини жовтня та охоплять і Миколаїв, Чернівці, Вінницю, Полтаву, Дніпропетровськ і  Київ.

 

Як писала «Детектор медіа», стратували кастинги «Голосу країни-6» у Рівному й Тернополі.

 

Вокальне шоу «Голос країни» - українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa, у якому чотири зіркові тренери набирають команди вокалістів, які змагаються за перемогу. Нині шоу транслюється майже у півсотні країн світу. Україна першою після голландців розпочала роботу над проектом. Перший сезон шоу вийшов в ефір телеканалу «1+1» у 2011 році.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY