detector.media
09.09.2015 12:31
На Форумі видавців у Львові будуть представлені дві книги команди ТСН
На Форумі видавців у Львові будуть представлені дві книги команди ТСН

Книги «Війна очима ТСН» та «94 дні. Євромайдан очима ТСН», написані журналістами Телевізійної служби новин (ТСН) каналу «1+1», будуть представлені на 22-му Форумі видавців у Львові. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «1+1».

 

11 вересня у Палаці мистецтв (Львів, вул. Коперника, 17) відбудеться презентація книжки «Війна очима ТСН». Представлять книгу кореспонденти ТСН Ольга Кашпор, Олександр Загородній та Андрій Цаплієнко. Початок заходу о 17.00.

 

Нагадаємо, «Війна очима ТСН» -  книга та мультимедійний проект, що складається з 28 історій у вигляді есе, а також розширеної версії відеорозповідей, інформаційних довідок та інтерактивної карти, зібраних на сайті. Героями проекту є журналісти та оператори, які їздять у відрядження до зони АТО.

 

«94 дні. Євромайдан очима ТСН» -  колективна книга  журналістів, операторів, редакторів і ведучих ТСН із хронологією Євромайдану.

 

Ці книги уже реалізовуються у книгарнях України. Частину коштів від продажу книги «Війна очима ТСН» команда «1+1» вирішила спрямувати на благодійність.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY